0

Б ялата Луна ни подготвя подкрепата на Висшите сили. Астролози споделят какво ще донесе на всеки от нас, намирайки се в съзвездието Близнаци.

Черната Луна преминава през знака Везни, въпреки това ни очаква подарък от Вселената – Бялата Луна в Близнаци. Това означава, че няма да останем без подкрепа.

Подобно на Черната Луна, Бялата Луна ще бъде във въздушен знак, което означава, че дори проблемите в отношенията, ще ни бъдат изпратени, за да пораснем и да научим нещо.

Черната Луна ще „разбие“ отношенията ни, но Бялата ще ни защитава и ще получим много подаръци. Например, внезапно може да се сприятелите или да започнете да развивате умение, което след време ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние. Бъдете спокойни, от 14 юни в живота ви може да влезе човек, изпратен ви от ангелите, чиято помощ ще ви е нужна.

Ангелите ни говорят чрез сънища, знаци или внезапни нужди, за които няма логично обяснение. Точно затова, ако от 14 юни 2024 г. до 11 януари 2025 г. изведнъж искате да научите нов език, да придобиете нова квалификация или да отидете на пътешествие – вашите помощници ще ви изпратят помощ, за да развиете нови умения.

Основното тук е, че знакът Близнаци в астрологията отговаря за роднини, кратки пътувания и образование – курсове, обучения или майсторски класове. Следователно Бялата Луна ще донесе уникални събития в тези области, особено за тези, които не приемат новите си желания твърде сериозно. Ако ви идват различни идеи, супер – точно така трябва да е! Луната е включила влиянието си и ще ви даде нещо, което след време ще изиграе съдбоносна роля в живота ви.

Най-силно влияние Бялата Луна ще има през декември 2024 г. – на Пълнолунието в Близнаци на 15 декември ангелите ще бъдат активни в помощ на всички нас. Много желания, които са се появили в периода 6-14 юни (Новолунието в Близнаци) ще се сбъднат.

За Близнаците това е особено важно събитие, дори най-важното, което може да доведе до среща с мъж, покупка на недвижим имот, лечение на тялото или пътуване в чужбина. За други Пълнолунието на 15 декември може да донесе важно финансово решение, както и среща с хора, които могат да повлияят кармично – пътуване, обучение или край на труден период в отношенията с роднини.

*Източник: WOMAN.bg