0

З атъмнение в Овен и Пълнолуние в Скорпион, Стелиум от планети в Телец – всичко това е достатъчен знак, че настъпилият вече месец април ще преобърне напълно съдбите ни...

На прага сме на интензивни и радикални промени както в личния живот на всеки от нас, така и в глобален аспект! Времена като тези не се случват много често – броят на астрологичните събития, които могат напълно да преобърнат съдбата на човек през април 2024 г., е просто умопомрачителен.

1 април

Всичко започва на 1 април, когато настъпва датата на средата между затъмненията. Именно в този ден са възможни събития, които ще бъдат изненадващи за мнозина, но и обвързани с кармичните дългове на всеки от нас. Вероятно въпросната трансформация сще има връзка с отношенията, тъй като оста на затъмненията е в знаците Овен-Везни, които управляват сферата на чувствата.

8 април

На 8 април следва слънчево затъмнение и новолуние в Овен, което ще е отговорно за изключително мощен напредък, свързан с темата за придвижване в добра посока на личните интереси. Например, някой може егоистично да лобира за своя проект или да започне нова връзка.

12 април

След това, в Международния ден на авиацията и космонавтиката - 12 април, ще има връзка на Меркурий и Слънцето в Овен, което ще даде мощен стимул на зараждането на тайни интимни връзки, на неочаквани идеи или на някои нови проекти.

18 април

На 18 април Венера се свързва с възела на бъдещето - на този ден много хора могат да срещнат своята сродна душа или да поставят началото на драматични промени в съществуващите отношения.

*Източник: WOMAN.bg