0

А ко сте в списъка, ви очаква мечтано Новолуние - в живота ви ще влезе много специален човек!

Близнаци

Юпитер е в съвпад с вашия управител Меркурий по време на Новолунието, което ще ви донесе запознанство с интересен човек, като той сякаш сам ще дойде при вас. Това може да е свързано с работа или пътуване, но така или иначе ситуацията ще е напълно кармична! Този човек вероятно има сериозна професия (лекар, адвокат, икономист) и веднага ще ви заинтригува с високото си ниво на интелигентност.

Стрелец

Личната житейска програма за вашия знак ще започне точно при Новолунието на 6 юни - нещо ще разцъфне вътре във вас, сякаш усещате, че сега е моментът... да се влюбите! Бялата Луна Селена навлиза във вашия сектор на взаимоотношенията и акцентира върху любовната сфера, сякаш цялото ви развитие сега е свързано с емоционалната сфера. Обикновено подобни аспекти се включват от Вселената, за да изведат човека на следващото ниво.

Скорпион

Управителят на вашия любовен сектор, Венера, навлиза в дома на трансформацията и сексуалността заедно с Луната, Слънцето, Юпитер и Меркурий. Това означава, че сте подложени на глобално преосмисляне на взаимоотношенията, като на заден план има лична криза. Може да настъпи драматична промяна в отношението ви към интимната сфера на живота - ще искате да задълбочите сексуалните отношения, а ако настоящата ви връзка с партньора ви не ви удовлетворява, ще имате силно желание да влезете в нов любовен романс.

Овен

Вашата лична ера на промени продължава, тъй като партньорската ви управителка Венера навлиза в сектора на комуникацията и срещите при новолунието в Близнаци на 6 юни. Това означава, че точно на този ден може да срещнете някой нов човек: на път, онлайн, в магазина. Подгответе се, защото лекотата, с която ще можете да общувате с този човек, буквално може да преобърне вътрешния ви свят с главата надолу. Съединението на Венера и Бялата луна Селена ви обещава пристигането на човек, изпратен от Висшите сили. До края на месеца Черната луна във Везни може да създаде нещо като любовен триъгълник - очаква ви изпитание на сетивата до края на април 2025 г. Затова се отнасяйте сериозно към събитията от Новолунието на 6 юни.

Дева

Вашият управител Меркурий е в съвпад с управителя на брака, Юпитер, в сектора на статуса - очаквайте в живота ви да влезе човек с високо интелектуално и социално положение. Вероятно отношенията ви с него ще напомнят на диалог между учител и ученик, в който вие определено ще имате ролята на внимателен слушател. Може би това е периодът, в който ще се подложите на интензивно потапяне във възприемането на емоциите и романтиката като такава, сякаш предишната ви програма за връзки е остаряла. Подгответе се, защото финалът на тази история ще видите едва при Пълнолунието в Близнаци на 15 декември.

*Източник: Woman.bg