0

Б ез да съм астролог, имам определени наблюдения върху зодиите. Знам кои как се влюбват, кои как се измъкват от ситуации и кои как се забъркват в същите. Жегите провокират необичайно поведение в представителите на зодиакалните знаци, като ги разсъбличат не само физически, но и емоционално.

Рибите, например, приемат жегата винаги в свои води. За тях няма място, което да не превърнат в свой хладен басейн и да плуват. Рибите са напълно способни, само за да впечатлят, да се явят с костюм и вратовръзка, въпреките високите градуси. Това е за да бъдат забелязани и запомнени.

Овен ще се излежава, като ще командва околните да му прислугват и да получи каквото си е наумил. Той ще прави това първоначално елегантно, а после ще се провиква просташки, ако не бъде чут. Овенът няма да се плацика в обществения басейн, той ще се хвърли по най-неучтивия начин в дълбокото.

Телец ще предпочете да не излиза никъде, ако всичко вкъщи му е добре подредено, има климатик и ще упорства срещу всякакви идеи за разходка или пътуване. Ако най-накрая се съгласи, то условията му няма да имат край и последствията ще се стоварят върху приближените му по-ярко от жегата.

Близнаци първоначално ще дават вид, че са готови да дойдат с вас на края на света, ще приготвят багажа, ще ви насърчават и точно преди тръгване ще накарат някого да им звънне и да изиграят нечувана заетост. Ако пък се навият да бъдат с вас за някой излет или къпане, то ще поставят условия и придирчивост, с които ще ви натоварят.

Жегата за Рак е благополучие и признание в любов. На тях им дай да се изтегнат на плажа, от изгрев, до залез слънце. Могат да не се хранят, докато и последните лъчи не напуснат полезрението. Тази устойчивост продължава и при претрупани трапези, на които Рак с подкупваща усмивка топват ту в едната, ту в другата препълнени чинии.

Лъв може да се покаже на жежката сцена, само ако се очаква да получи аплодисменти и признание. Те ще предпочетат това да стане на яхта, а не на някоя созополска шхуна. Ще са с вид на милиардери, ще се държат и ще харчат така. Че имало слънце ли, важното е, че повече от него имат внимание.

Дева са скупчили мислите си върху задачите, които ще пропуснат ако отидат на плаж. Те ще носят със себе си вчерашни дрехи, но пълен товар с мисли. Не ви трябват за нито едно лятно приключение. Обадете им се при температури под 22 градуса.

Везни ще подхвърчат около вас, куфарите им ще изобилстват от разнообразни тоалети, но в повечето време ще са само с нещо прозрачно. Позволете им да греят, някой сутринта им е казал, че са неговото слънце.

Скорпион ще сумтят, докато се настаняват, преобличат, плащат и всичко, което е свързано с харчове. Ще кажат, че са обядвали, ако от тях се очаква да участват в сметката. Ще се присегнат към най-пълната чиния с такава усмивка, че им предлагате и десерта си.

Стрелец се опитват да изпълняват плановете, които са си внушили от ранни зори. Точно летният купон ще е в разгара си и ще се извинят с нещо неотложно за да го напуснат. Не ги карайте да си донесат бутилка или да участват в нещо финансово. Чарът им е най-заблуждаващата валута.

Ако може да избегнете Козирог на вашето лятно събитие, моля, направете го! Те са изискващи, настоятелни, по начин, който ще изнерви обстановката. На сутринта първи ще звъннат, за да ви съобщят всички грешки и липси. Това се случва и ако е зима.

Някъде на границата на Козирог и Водолей е роден притежателят на най-прочутата яхта Кристина - Аристотелис Онасис. Така че стъпвайки на това, предполага се, че Водолей приемат жегата най-разточително и с много порочни мисли за придружаващите ги. Та, не минаха ли през Онасис всички велики жени на неговото време...

*Коментарът е написан специално за "Телеграф"!