0

П ълнолунието на 25-и март отваря нова фаза от живота за някои зодии. Носи им промени, заздравяване на стари рани и сила за нови начинания, задълбочаване на връзките или намиране на мир.

Телец

Pixabay

Пълнолунието Ви кани да помислите дълбоко за посоката си в живота. От този момент нататък получавате нови сили, които ще променят както социалното Ви положение, така и професионалните Ви стремежи.

Това може да е чудесен момент за стратегическа оценка на Вашите бизнес амбиции. 

Някои несъответствия могат да бъдат открити, но те ще бъдат подредени бързо, което в крайна сметка ще доведе до страхотен резултат.

Прегърнете с доверие собствените си способности, които носите в себе си, и ги използвайте, за да изпъкнете и да направите значителни крачки в професионалния си живот. 

Настоящият момент е пълен с възможности, които Ви карат да искате да ги грабнете с две ръце!

Но не забравяйте, че пътят към успеха е осеян с препятствия и тестове за издръжливост. Изправянето пред трудности е присъщо на всяко значително постижение.

Ето защо е важно да вярвате във вродената си лидерска способност и това ще бъде достатъчно, за да напреднете в кариерата си и да се възползвате от възможностите. Освен това финансовата предпазливост е Ваш съюзник по време на тази фаза.

Внимателното управление на вашите ресурси ще ви осигури спокойствие в следващите дни. Управлявайте разумно този период и ползите ще бъдат многобройни.

Дева

Pixabay

Пълнолунието Ви кани да бъдете център на собствената си житейска история, тоест да поставите себе си на първо място и да се придържате към своята истина с убеденост и яснота. 

Това небесно събитие приканва към интроспекция, предлагайки огледало на душата Ви, което отразява Вашата еволюция и същността на Вашето същество.

Това е момент да признаете, че Вашите минали преживявания са стъпала, а не окови, които илюстрират Вашето пътуване на растеж и трансформация.

Очаквайте значителни промени по време на това Пълнолуние – време, синоним на трансформация и кулминация. Това е възможност да освободите всяка скрита горчивина или неразрешени чувства.

Тази фаза обещава позитивност, като космическите сили се подреждат във Ваша полза. 

Подсилени с новооткрита увереност, препятствията, които някога са изглеждали плашещи, сега ще се свият пред непоклатимия ви дух.

Поддържайте жизнеността и фокуса си и се противопоставете на привлекателността на прибързаните решения; вашата вътрешна мъдрост е Вашият най-доверен водач през това време.

Животът Ви навлиза в хармонична фаза, тоест в период на стабилност. Приемете този баланс, но бъдете предпазливи.

Рак

Pixabay

Основният ви фокус трябва да бъде да „закотвите“ и да събудите вяра в себе си, както и да прегърнете собствения си потенциал за растеж. 

Пълнолунието хвърля светлина върху Вашите взаимоотношения и Ви помага да забележите динамиката, която Ви подхранва, и да идентифицирате тези, които спъват напредъка ви.

Ако установите, че определени взаимоотношения са на нестабилна основа, тази фаза на луната може да засили тези предизвикателства. Но също така е благоприятен момент за укрепване на връзките чрез взаимна отговорност и желание за адаптиране.

Приемете този период като възможност да разширите своя интелектуален и емоционален хоризонт. Освободете се от ограниченията на конвенционалното мислене и се насладете на лукса на живота.

Прозренията, придобити сега, могат да проправят пътя за реализацията на най-амбициозните ви стремежи.

Докато професионалният Ви живот изисква усърдие, стратегическата организация ще Ви помогне, позволявайки моменти на заслужена почивка.

Във финансов план приливите и отливите се обръщат във Ваша полза, отваряйки нови перспективи. Грабнете тези възможности с отворени обятия, като се уверите, че няма да се изплъзнат незабелязани.

Скорпион

Pixabay

Вашата безмилостна отдаденост на професионалния Ви напредък и стремеж към върхови постижения са възхитителни, но не забравяйте, че постиженията в кариерата не са всичко, особено ако това е за сметка на личния Ви живот.

Това пълнолуние осветява основите на Вашето същество - вашето семейство и корени и Ви кара да се замислите за всичко, което правите и как то се отразява на настоящето Ви.

Ако сте обременени от семейна история или обтегнати родителски отношения, тази фаза на луната Ви дава силата да се изправите срещу тази динамика и да ги разрешите.

Вие сте в ключов момент, готови да разрешите проблеми във връзката. 

Сега е моментът да преосмислите своя подход и да приемете нови стратегии за удовлетворението и връзката, които търсите.

*Източник:Novosti