0

В космоса е налице силно напрежение между Нептун и съвпада на Меркурий с Марс. Това съчетание прави опасни проблеми на ниво здраве, особено когато човек прекалява с алкохола, храната и някакви други вещества, предупреждава астрологът и физик Филип Филипов, цитиран от "Флагман".

Астрологът и физик Филип Филипов.

 Астрологът и физик Филип Филипов.
Флагман

„Ако вашия хороскоп е силно активиран, са възможни и инциденти при пътувания, катастрофи в зимни условия. Избягвайте агресията и лошите думи - те не водят до нищо добро. Тази конфигурация действа доста продължително време, чак до 10 януари 2024 година, поради специфичното движение назад на Меркурий, като от 3 януари Марс вече няма да е толкова активен в космическия процес“, написа във Фейсбук астрологът от Варна,  който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. Прогнозата му за катастрофалния трус в Турция 18 дни преди земята да се разтресе, също се оказа точна.

„В последните дни от 2023 се образуваха два Големи тригона. Първият е между Слънцето, Юпитер-Селена и Лилит. Тази фигура показва възможност, която Космосът създава, да се трансформира и смекчи кармата на хората като се пречистят стари грешки и недоразумения от една страна, и се прояви Висше съзнание и връзка с Бога, от друга страна. Това специално хармонично съчетание дава възможност на хората да постигнат успехи в житейско, социално и професионално ниво“, сподели в социалната мрежа Филипов. 

„За радост още една добра конфигурация се включва - отново Голям тригон между Луната, Меркурий-Марс, Ерида-Г.л.възел. Тази фигура говори за силен импулс към работа и мисловна активност, като заедно с това благодарение на това съчетание между 5 космически фактора, се смекчават негативите на здравна тема, които описах преди няколко дни“, добавя той.