0

В ирусни инфекции с висока температура удрят България през есенния сезон. Такава прогноза направи топастрологът Виктория Маринова на база хороскопа на новия сезон.

Тя изготви карта в момента на настъпването на есенното равноденствие (22 септември, 15:43 часа) с координати българската столица.    

Здраве

„Марс е позиционирана в шестия дом на здравето. Тази планета там се свързва с вируси, висока температура, с убождания и прорезни рани, и макар да е с отслабена енергия (защото е в знака Рак), все пак предразполага към вирусни инфекции в есенния период. В медицинската астрология (има и такъв дял) на знака Рак съответстват стомах, диафрагма, гърди и трахея, лимфна система“, тълкува звездните знаци Маринова.

За баланс обаче българите ще бъдат пазени от звездата Алхена, която носила голяма жизненост и дълголетие.
В социален план в хороскопа на есента се дава вероятност от теглене на повече кредити и заеми. 

А ретроградните Сатурн и Нептун във водния знак Риби ще носят забавяния, затруднения по отношение на парите, финансови измами, твърди астроложката. Планетата на финансите Венера в комбинация с други небесни фактори пък сочи, че парите, било от централната власт или отвън (Брюксел), нямало да достигат до обикновените хора по вина на „властта и подземния свят“.

Медиум цели

„Като се отчете фактът, че Марс владее най-високата точка на хороскопа МС (медиум цели), то едва ли ще е спокойна есента по отношение на държавната власт, както и по отношение на съдружия, партньорства и договаряния“, разяснява още Маринова.

На фона на това и Плутон ще клати държавата, тъй като е ретрограден (в 30-ия градус на Козирог). Там той „ще прави опит да изчисти структури, които не функционират добре, да нанесе корекции в законите, в остарели форми на управление“. 

Агресия

Виктория Маринова изтъква, че до 2 октомври се намираме в т.нар. коридор на затъмненията. „През този период хората стават по-емоционални и агресивни, така че намирането на общ език ще бъде доста трудно. Възможни са чести кавги, които могат да доведат до сериозен конфликт, който може да се проточи много години. Коридорът на затъмнението не е добро време за начинания, най-добре е да се отложат важните дела за след 3 октомври“, съветва експертката.

По отношение на природата и климата Уран и звездата Алгол ще носят нестабилна обстановка, трусове, мълнии, аварии с електричество. Иначе есента ще бъде прохладна, с не много дъжд. Ту ще ръми, ту ще спира на периоди от по 2-3 дни, сочи хороскопът на новия сезон.