0

ОВЕН Благоприятни дни – 14, 15 януари; Неблагоприятен ден – 16 януари; Любов: ** Претоварването на работното място може да се отрази негативно на личния ви живот. Промените в настроението ще ви преследват през цялата седмица. Дръжте емоциите си под контрол. По-добре е да се занимавате със спорт и да изразходвате натрупалата се енергия. Работа: *** Време за кариерно израстване и успех в бизнеса. Здраве: ** Ако имате проблеми с гръбнака, те може да напомнят за себе си.

ТЕЛЕЦ Благоприятен ден – 16 януари; Неблагоприятен ден – 11 януари; Любов: *** Опитайте се да използвате всяка възможност да удължите празника за себе си и близките си. Ярките впечатления от студената и скучна зима ще поддържат тонуса ви и интереса към живота. Този период е подходящ за проява на активност на личния фронт, възстановяване и укрепване на взаимоотношенията, изграждане на мостове. Работа: *** Добър момент да разширите сферата на интересите си или професионалните си умения. Здраве: ** Струва си да се въздържате от мазни храни. Погрижете се за черния си дроб.

БЛИЗНАЦИ Благоприятен ден –  17 януари; Неблагоприятен ден – 13 януари; Любов: ** Съдбата предоставя много възможности за романтични преживявания, особено ако обичате да експериментирате. В същото време може да има проблеми при семейните двойки. За да избегнете острите ъгли и сблъсъците, вслушвайте се в желанията на партньора си. Работа: ** Сега е по-добре да не увеличавате, а да се опитате да запазите това, което имате. Здраве: ** Внимавайте за инфекциозни заболявания.

РАК Благоприятни дни – 11, 12 януари; Неблагоприятен ден – 17 януари; Любов: ** Партньорствата ще излязат на преден план в личния живот на типичните представители на зодията Рак. Ако в момента има проблеми, опитайте се да намерите точните думи за помирение и възстановяване на взаимното разбирателство. Като цяло ситуацията е напрегната, но не и критична. Работа: ** Не насилвайте нещата, гледайте какво става във вашата сфера на дейност. Здраве: ** Постарайте се да не се преохлаждате, бъбреците и кръстът ви са уязвими.

ЛЪВ Благоприятни дни – 14, 17 януари; Неблагоприятен ден – 11 януари; Любов: *** Прекрасен момент за всички, родени под знака на Лъва. Любовта няма да ви заобиколи и най-вероятно ще ви залее с вълна от чувства и емоции. Не се отказвайте от удоволствието. Този период е благоприятен както за запознанства, така и за укрепване на съществуващите връзки. Работа: ** Прекомерното натоварване едва ли ще донесе морално и материално удовлетворение. Здраве: ** Възможни са смущения в храносмилателната система.

ДЕВА Благоприятни дни –  11, 12 януари; Неблагоприятен ден – 13 януари; Любов: *** Творческите ви способности може да станат козът, който да ви помогне да спечелите играта. Колкото по-ярко блеснете, толкова по-голям ефект ще постигнете. Творческите ви търсения ще бъдат оценени от представители на противоположния пол. Това е най-доброто време от годината да започнете нов романс. Работа: *** Периодът е благоприятен за творческия бизнес, за ярки прояви и рекламни акции. Здраве: ** Не подлагайте организма си на екстремни натоварвания, грижете се за сърцето си.

ВЕЗНИ Благоприятни дни – 13, 14 януари; Неблагоприятен – 17 януари; Любов ** Ще бъдете сантиментални, склонни към интроспекция и анализ на вашите и чужди грешки. Мнозина ще бъдат обхванати от носталгична вълна от преживявания и спомени. Ако сте планирали пътуване (особено романтично),   струва си да се отложи. Моментът предразполага за търсене на хармония у дома. Работа *** За да не бъдете въвлечени в авантюра, е по-добре да заемете консервативна позиция. Здраве ** Най-големи проблеми очакват тези, които страдат от хроничен гастрит.

СКОРПИОН Благоприятен ден – 16 януари; Неблагоприятен ден – 12 януари; Любов *** Ще имате чудесна възможност да завържете нови познанства. Но в никакъв случай не трябва да стоите на едно място. Пътувайте, посещавайте светски партита. Това е чудесно време за коригиране на грешки, връщане към миналия опит на ново ниво. Не пропускайте момента за изграждане на отношения. Работа *** Периодът е добър за посредническа дейност, за мониторинг на пазара на труда. Здраве ** Внимавайте за настинки, органите на дихателната ви система ще бъдат уязвими.

СТРЕЛЕЦ Благоприятен ден – 17 януари; Неблагоприятен ден – 15 януари; Любов *** Време е да покажете най-добрите си качества – щедрост, великодушие и внимание към противоположния пол, особено към тези, които обичате, и които са до вас. Искрено внимание, грижа, духовен комфорт и топлина - всичко това трябва да се даде на обекта на вашата симпатия. Работа *** Дойде времето за големи залози. Може да сключвате договори и да правите големи придобивки. Здраве ** Небалансираната диета може да доведе до лошо храносмилане.

КОЗИРОГ Благоприятни дни – 11, 12 януари; Неблагоприятен ден – 17 януари; Любов *** Средата на януари ще ви предостави много възможности за уреждане на отношенията - както нови, така и стари. Не се отказвайте от това, което съдбата ви е подготвила. Ако чакате попътен вятър, натрупаните проблеми ще останат нерешени. Всичко зависи от личното ви отношение към ставащото и участието ви в събитията. Работа *** Бъдете инициатор на нови процеси в бизнеса. Откъснете се от рутината и ежедневието. Здраве ** Ако сте склонни към хипертония, бъдете нащрек и навреме понижавайте кръвното си налягане.

ВОДОЛЕЙ Благоприятни дни – 14, 15 януари; Неблагоприятен ден – 12 януари; Любов ** Типичните Водолеи не бива умишлено да активизират развитието на отношенията, да градят мостове, да уреждат срещи. Нещата не вървят, както очаквате. Ако не искате тайната страна на личния ви живот да стане очевидна, овладейте желанията си и не извършвайте спонтанни действия. Работа ** Сега не бива да проявявате излишна делова активност, заемете се с анализ ситуацията. Здраве ** Не се пренапрягайте: безсънието ви вероятно се дължи на стрес.

РИБИ Благоприятни дни – 11, 12 януари; Неблагоприятен ден –  13 януари; Любов *** Връзките с противоположния пол обещават много изненади, предимно приятни. Вероятна е появата на важна личност от миналото. Неочаквано за себе си, можете да се хвърлите с главата напред в нов романс, забравяйки за условностите, възрастовата разлика или позицията. Работа *** Следете ситуацията на пазара, стремете се да бъдете на крачка пред конкуренцията. Здраве ** В настоящия момент са уязвими очите и нервната ви система.