0

О чилата с диоптър ще са безплатни за Свети Валентин. Магазините за различни стоки се надпреварват с намаления за празника, подаръци и ваучери с кодове за отстъпки, показа проучване на „Телеграф“. Оптики са обявили специални промоции за Деня на влюбените, а дрогериите се надцакват с различни намаления. Въпреки това някои вериги обаче въведоха лимит за покупките на клиентите си.

Оферти

Ако искате да купите два чифта очила, плащате само единия. Офертата важи и за тъмни, и за диоптрични стъкла. Така ако искате един дамски и едни мъжки съответно за 300 и за 400 лв., ще платите вместо 700 лв. само по-скъпите – 400 лв., а другите са подарък. Ако нямате нужда от втори чифт, ще ви направят 30 процента отстъпка от цената. Друга оферта е само за пазаруване онлайн на козметика. Специално за 14 февруари търговците дават ваучери с кодове за отстъпки и така може да пазарувате с намаление. 

Ограничение

Заради наплива и многото поръчки, а и за да избегнат прекупуването и препродаването на намалените стоки след това, някои магазини са въвели ограничения. Един клиент няма право да купи повече от 3 броя от един и същи артикул. Освен това е възможно промоцията да приключи и преди празника, защото много магазини я обявяват седмица по-рано и важи до изчерпване на количествата. Така, ако оставите за последния момент, рискувате продуктът, който търсите, да бъде  изчерпан, предупредиха продавач-консултанти. 

Пуснаха покривки, чаши и красиви вещи за бита на промоция.

 Пуснаха покривки, чаши и красиви вещи за бита на промоция.
iStock

Чаши 

Масово на акция седмица преди 14 февруари се предлагат парфюми с 20-30 процента намаление в цената. С 25 на сто може да купите всякаква декоративна козметика. Различни бижута – пръстени, гривни, обеци от злато и сребро може да намерите с 20% отстъпка. На промоция има и различни стоки за дома - чаши, сервизи, покривки, стенни часовници, различни сувенири и др.