0

Т уроператори пускат круизи за българи до норвежките фиорди на цени от 3500 до 3700 лв. на човек. Това показва справка в страниците на туристическите агенции. Екскурзиите започват от началото на юни – времето, когато в Норвегия са белите нощи. Това е периодът, в който слънцето не залязва напълно през нощта и навън е светло. Корабите пък са оборудвани с всички луксозни екстри като джакузи и шезлонги на палубата за туристите, които искат да се наслаждават на слънчевите лъчи и през нощта. Освен това пред тях ще се разкрият впечатляващи гледки на водопади, които се образуват при топенето на ледовете. Природата през пролетта в Норвегия е забележителна, разказват българи, които живеят там.

С колко поскъпва почивката ни за Великден?

Начало

Екскурзиите започват в началото на юни, като в цената е включен трансфер с полет от София до Норвегия, а някои и до столицата на Дания Копенхаген. В програмата на този, който ще тръгне от Осло, е включена разходка из Портата на Арктика – Тромсьо. Това е най-северният голям град в Норвегия с интересна история, забележителна култура, вкусна храна и прекрасна природа. Столицата на викингите – Трондхайм, също е в програмата, както и Градът на водата – Осло, където ще научите детайли за интересната история на района.

Предвидени са и допълнителни екскурзии, които са срещу доплащане: посещения в музеи, цветни градини и прочие, като цената на всяка екскурзия е 180 лева.

ЗА ВЕЛИКДЕН: Поемаме към Близкия изток, за да се поклоним пред Гроба Господен! (СНИМКИ)

Оферти

Друга оферта за 8-дневно приключение под флага на круизната компания MSC от 1 юни, съобщава Травел нюз.бг. Цените започват от 3490 лв. на човек и включват самолетни билети за директни полети София - Копенхаген - София. Предвидена е още панорамна обиколка на Копенхаген с лицензиран екскурзовод на български език, 7 нощувки на луксозен круизен кораб и пристанищни такси. Всички гости на кораба могат да се възползват от удобства като богат асортимент от храна за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря, напитки в бюфет, както и множество забавления на борда.

СТРАШНА СЕКИРА: Гърция наду яко пътните такси за магистралите!