0

Д имитър Танев е новият председател на Нотариалната камара. Той е избран начело на Съвета на нотариусите на общото им събрание на 26 февруари т.г., става ясно от съобщение на сайта на камарата.

Димитър Танев е новият председател на Нотариалната камара. Той е избран начело на Съвета на нотариусите на общото им събрание на 26 февруари т.г., става ясно от съобщение на сайта на камарата.

Танев поема поста от Красимир Анадолиев, който беше председател на камарата през последните три години. Преди това председател отново беше Танев.

Заедно с него в Съвета на нотариусите са избрани Лидия Камулджиева от Пловдив, Митхат Метин от Плевен, Обретен Обретенов от Балчик, Мария Бакърджева от Несебър, Антони Гетов от София, Даниел Николов от Костинброд, Снежана Колевичина от Разлог, Ивайло Иванов от София, Нели Лукова от София и Минчо Даскалов от София.

Резервни членове на съвета на нотариусите са Станислав Филипов и Светлин Микушински от София, и Денчо Денчев и Петко Кънчевски от Велико Търново.

Контролният съвет на Нотариалната камара се оглавява от Светлана Кирилова от Пловдив, а за шеф на дисциплинарната комисия е избрана Луиза Стоева от Дупница.