0

С ъс сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови възможности и процедури за сваляне на това правителство. Всичко от декларации от парламентарната трибуна до протести, които ще бъдат мирни, които ще бъдат законни.Това коментира пред БТВ шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови възможности и процедури за сваляне на това правителство. Всичко от декларации от парламентарната трибуна до протести, които ще бъдат мирни, които ще бъдат законни.Това коментира пред БТВ шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тя определи проведената акция по ареста на партийния лидер като „фарсмажор“, а премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков като „форсмажоретки на Божков“.

Според нея акцията е имала за цел да отклони вниманието от кризите в държавата. „Мисля, че днес точно стават 100 дни, откакто управлява това е еднои аматьорско правителството. Това е един политически Франкенщайн, събран в мол с една единствена цел - да изчегъртат ГЕРБ“, каза Атанасова..

По думите ѝ ГЕРБ се различава от управляващите по това, че не се основава на омраза срещу никого. За твърденията, че младежката организация на ГЕРБ е предизвикала паниката с горивата, Атанасова смята, че са смешни и посочи, че тя самата също е споделила снимките с опашки от бензиностанции.