0

О т последните часове има доста индикации от депутати от "Има такъв народ", че искат да се видят с нас, каза Андрей Гюров, председател на парламентарната група на "Продължаваме Промяната", пред журналисти в Народното събрание.

Той допълни, че разговорите продължават и, ако има официално желание от тях, от ПП са готови да разговарят с тези народни представители, а не с ръководството на ИТН. Гюров разясни, че от страна на ПП няма официална покана към ИТН като парламентарна група, а само към онези депутати, които по думите му, могат да взимат самостоятелни решения.

Той обяви, че програмата е готова, работили са до рано тази сутрин и вече имат варианти за управленска и законодателна програма.

Те отиват при нашите коалиционни партньори и очакваме до обяд обратна връзка от тях, за да можем да финализираме програмата и да я обявим пред всички, посочи Гюров.

Има сигнали за още депутати от ИТН, които са „на косъм“ да подкрепят кабинет на Василев

Председателят на ПГ на ПП отбеляза, че са взети предвид приоритетите, както на ПП, така и на "БСП за България", "Демократична България", представени на консултациите в събота.