0

С лед бейби бума в попфолка, една от вокалистките на Слави Трифонов – Лилия Стефанова, роди от депутата от неговата партия „Има такъв народ“ – Станислав Балабанов.

Щастливата новина обяви самият татко, докато бе в Украйна. Той бе част от правителствената делегация, която беше на посещение там, и дори разкри пред bTV, че на 200 м от тях се е взривила ракета.

Сватба

Лили и Станислав си имат момиченце, което са нарекли Зара. Докато очакваха рожбата си, двамата изненадващо се ожениха в началото на януари в нейния роден град – Благоевград. Младоженците бяха венчани лично от таткото на булката – отец Петър Стефанов, в благоевградския храм „Въведение Богородично“. Техни близки разкриха пред „Телеграф“, че са планирали сватбата да бъде след раждането на бебето, но са избързали заради влошаването на здравословното състояние на майката на певицата. Тя е страдала от онкологично заболяване и затова са избързали, че да види чедото си венчана. Месец по-късно Аделина, която бе секретар на църковната канцелария, почина.

Хор

Родилката все още не е споделяла никакви подробности около бебето в профилите си в социалните мрежи. За сватбата си само качи една снимка от църковната церемония. Подобна публикува и съпругът й с текст: „Кръговратът на живота“. Като малка Лили пее в църковния хор, а по-късно завършва Музикална академия „Музикални хоризонти“ в Гърция. През 2011 г. постъпва в Ку-ку бенд, а две години по-късно започва да следва в Националната музикална академия, профил джаз и поп пеене.