0

31-годишната вокалистка на Ку-ку бенд Лилия Стефанова е минала под венчилото с любимия си Станислав Балабанов, който е депутат от парти Има такъв народ. За това съобщи самата тя с пост в Инстаграм профила си, без да дава повече подробности за щастливия повод. Самият Балабанов също сподели друг кадър от сватбената церемония в социалната мрежа. "Кръговратът на живота", пише към поста си депутатът от Има такъв народ.

Отгледана е в духа на религията, тъй като баща ѝ е свещеник- отец Петър Стефанов, а майка ѝ – Аделина Стефанова е уредничка на църквата. Те са хората, които я насочват към музиката и я записват да пее в детски хор. Завършва Музикална академия „Музикални хоризонти“ в Гърция. Към 2013 г. следва в Националната музикална академия, профил джаз и поп пеене. Лилия Стефанова е част от състава на Ку-ку бенд от 2011 г., когато става вокалистка в Шоуто на Слави. 

Много по-отскоро в екипа на Слави Трифонов е мъжът й Станислав Балабанов, който проби като напорист репортер в телевизията на Трифонов и намери място в депутатските листи на всичките три парламента в последните месеци. След оттеглянето на сценаристите Ивайло Вълчев и Филип Станев, той все по-често се изявява като говорител на групата на „Има такъв народ“ в парламента.