0

Н еприятен инцидент с общински "паяк" във Варна. При опит да репатрира неправилно паркирал автомобил го изпуска на една страна и го потрошава жестоко.

Очевидец публикува снимки от инцидента във варненска във Фейсбук група. Нанесени са щети от лявата долна част на колата. До момента не са обявени причините, довели до увреждането на частното движимо имущество.

И БОГАТИТЕ ПЛАЧАТ: Общински „паяк” потроши тузарско возило в Плевен (СНИМКИ)

"Това е поредното изтърване на кола! Ами като нямате техника да вършите качествено нещата, няма да я вършите! Аз, ако съм на собственика, съд до дупка и търсене на правата до край! Той, че е виновен-факт, ама това ли е начина да се накаже, да му почупят колата? А в същия момент колите на връзкарите са по тротоарите, паветата и на още куп забранени места!!! За тях законите и правилата не важат!", коментира Елена Ангелова.

БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ: Шофьор подгони паяк, метна се във вдигнатата кола! (СНИМКИ+ВИДЕО)

"Завеждаш дело за щетите, които са причинени от репатрака. Докато то върви ти си покриваш разходите по ремонта и представяш в съда, документите по ремонта и на база на тях ти плащат обещение+пропуснати ползи. Тук се доказва лесно нарушението и щетата, както и в района има доста камери, които доказват вината им." посъветва друг потребител в мрежата.

Според част от коментиралите публикацията, вината е изцяло на водача, който е паркирал неправилно, писа GlasNews.

Facebook/Забелязано във Варна/Kaloyan Kirilov