0

Д нес полицаите излязоха на мирен протест пред Народното събрание, тъй като не искат МВР да бъде замесвано в предизборни кампании или с политически цели. Калин Стоянов коментира опитите вътрешното министерство да бъде употребено за политически цели.

НЕДОВОЛСТВО: Полицаите излизат на протест

“Най-напред искам да благодаря на всички хора, които са тук зад мен, както и на тези в останалите части на страната”, каза Калин Стоянов.

„Благодаря им за това, че те ще се опитат да се противопоставят на неистовите желания на някои провалени политици да овладеят системата на МВР. Те ще се опитат да я използват като политическа дъвка и като боксов чувал, на който да се упражняват”, добави той.

„През последните дни станахме свидетели как неуспели политици търсят вариант да си намерят „ала-бала” министър. Във вчерашния ден видяхме как някои от тези политици започнаха да обясняват какво са имали предвид за това, че евентуално на последните избори били закупили 35 000 гласа. Искам да ги попитам как достигнаха до тази цифра и то когато предстои сформиране на служебно правителство? Вероятно с помощта на някой „ала-бала” калкулатор”, заяви Стоянов.