0

Н аследникът на легендарния несебърски бос Митьо Очите Димитър Желязков-Младши се изфука с Lamborghini Aventador, чиято цена е близо 600 000 лева. 18-годишният младеж завършва с отличие Професионалната гимназия по туризъм "Иван Вазов" в Слънчев бряг със специалност "Туризъм". Известният несебърски бизнесмен Димитър Желязков лично присъства на изпращането на сина си.

Фурор

Младият господин е най-известният и разпознаваем ученик в община Несебър, който празнува абитуриентски бал тази година. Младши е пълен отличник и вече е избрал своя път - ще продължи образованието си, мечтата му е да следва икономика и финанси, а знанията в тази област да приложи в сферата на туризма. "Имам амбиция да уча, а и считам, че е задължително младите да сме добре образовани. Проучвам възможностите на няколко университета у нас, предстои ми явяване на изпити", каза пред бургаския сайт „Флагман“ Димитър Желязков-младши преди официалната вечеря в хотел „Атика“, накъдето се отправи с ултрамощното  Lamborghini, предизвиквайки фурор.

Проблеми

Бъдещият студент позира за снимка от големия ден с родителите си - Димитър Желязков и майка си Антигона. Митьо Очите има и две дъщери – Станислава и Ивелина, от покойната си съпруга Тянка, която бе взривена в „Жигула“ пред дома им в Несебър през 2001 г. През 2018 г. средното си образование завърши по-малката му дъщеря Ивелина, която отиде на бала като древногръцка богиня. Същата година голямата му дъщеря Станислава го дари с внучка. Митьо Очите заедно с дъщеря си Станислава са подсъдими за организирана престъпна група, занимавала се с рекет, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици. Прокуратурата твърди, че тя е действала от януари 2013 до 2 август 2018 г. в Бургас, Ямбол, Несебър и Слънчев бряг.

ТУКА ИМА - ТУКА НЕМА: Делото против Митьо Очите няма да се гледа в Бургас!