0

У дарни промоции на перални, миялни и филтриращи кани предлагат масово търговците у нас по повод Деня на водата днес (22.03.2023). С намаленията можем да спестим около стотачка за нов електроуред, показа проучване на „Телеграф“. Някои търговци са обявили отстъпките в рамките на три дни от Деня на водата, при други намаленията важат до края на месеца, а има и вериги, при които промоциите са до днес.

Оферти

Сред офертите са перални, намалени с до 100 лв. Така за 769 лв. може да се купи машина с енергиен клас А и предишна цена от 869 лв. Гаранцията й е стандартна от 24 месеца, а доставката до дома е безплатна. Съдомиялните също вървят с отстъпки. Предлага се машина за миене на съдове за 667 лв., намалена от 769 лв. С 5 програми на работа е и побира шест комплекта посуда. Таблетките за нея също се предлагат с намаление на специална цена от 21 лв.

Специално за Деня на водата онлайн търговци пуснаха и филтриращи кани на промоция. Най-евтините модели струват по 10 лв. бройката, а по-скъпите са намалени по 30 лв. С отстъпка са и филтрите за каните, които в момента са по 10 лв. До края на март важи и офертата за специална система за пречистване на водата, която се монтира под мивката. Става дума за система за вграждане, която осигурява 99,99% премахване на замърсителите от живителната течност, която тече от чешмата, защитава 100% от вируси и бактерии. Водата дори е подходяща за бебета, без да я преварявате, рекламират търговците. Цената на системата в момента е 416 лв., а след като изтекат промоционалните дни, тя отново ще се вдигне на предишната си стойност от 490 лв.

Кредит

Повечето търговци предлагат и кредит на промоция за електроуредите, свързани с водата. В повечето вериги закупуването на изплащане на пералня, съдомиялна или сушилня е без лихва. С 0 процента оскъпяване може да вземете на вноски и уред за 200 лв. и за 1200 лв. Доставките при някои търговци също са безплатни без значение от сумата на покупката. Предложение например е да платите 20 лв. за филтрираща кана, намалена с 50 на сто, като няма да ви искат допълнително пари за куриер.