0

Е мили Йорданова, която стана известна като Емили Тротинетката, отново полита на две гуми, но този път в знак на протест срещу „безхаберие на държавата и полицията”. Любителката на екстремното каране по магистралата избухна в Инстаграм след убийството на таксиметровия шофьор в София.

Ето целият пост на Емили в профила и в Инстаграм:

„Ще продължим да си караме тротинетката в знак на протест за пълното безхаберие на държавата и полицията. Вчера пак са убили от бой таксиметров шофьор и младежа бияча на пътя пак сигурно, ще го пуснат на свобода и ще го помилват както стана с убиеца на Милен Цветков, оня ден също беше пребито до смърт едно гей момче от Пловдив. Какво става с тази държава ! До кога ще се толерира такава агресия ! До кога !
Докато България не разреши на Емили да си смени пола в личната карта, докато България не позволи на Емили да си намери нормална работа без да бъде дискриминирана и нападана. Докато не се намери мутра-побойника който заплаши Емили пред Кат и налиташе на бой. Докато тази държава не и дойде акъла да търсят истинските убийци на пътя и да ги наказва, Ние ще продължим да си караме тротинетките и няма да се отказваме на пук на всичко и всички злобари ! Защото протестираме против агресията, против мутрите , биячите и истинските убийци на пътя. Аман от злоба и агресия. Българино до кога ще си мутра и до кога ще живеем във варварски племена, моля държавата да си свери малко часовниците вече сме 21 век ! Ние няма да отстъпим и ще се борим до край ! Писна ми да има злоба, заплахи, побой и дискриминация към различните !”

Както "Телеграф" вече писа, в края на август Емили обяви, че зарязва екстремното си хоби заради безсилието й да се справи със закона. Тя обаче не издържа дълго и преди дни се пусна по АМ "Хемус" със 110 км./час.