0

Т ранссексуалното момиче Емили, нашумяло със своята тротинетка, която караше с непозволена скорост по пътища и магистрали в цялата страна, реши да я продаде, след като сподели, че не може да се справи със закона в България за този вид превозни средства.

Това решение взела само няколко дни, след като падна от тротинетката си на Околовръстния път и се размина с ожулване. Причината обаче далеч не е тази. В профилите си в социалните мрежи тя сподели кое я е накарало да стигне до това решение да пусне тротинетката си в продажба.

"Решението го взех окончателно, след като днес бях привикана за пореден път в Столичния КАТ, относно карането ми по главни пътища и магистрали! Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв. После ме привикаха пак в КАТ на 25 август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което разбирате ли пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв. И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам ел. тротинетка по големи булеварди и за това, че се придвижваме двамата с моя приятел Тихомир на тротинетката, за което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв.", казва Емили.

Така тя трябва да плати на държавата 700 лв. глоби за последния месец. След тази сума транссексуалното момиче решава да се раздели със скъпата за нея тротинетка и да започне курсове за мотор - категория А2 и от пролетта да се придвижва с "хубав пистов мотор".

Тя започна публикацията си в социалните мрежи, като се извини на всички, които са били възмутени и притеснени от постъпките й и сподели пред цялата България, че вече няма да лети по магистралите.

Малко, след като съобщава новината за раздялата с превозното средство, Емили публикува и пост, в който ставата ясно, че продава "най-бързата електрическа тротинетка" за 7 хиляди лева.

НЯМА СПИРКА: Шофьор в стрес заради "летящата" Емили, едва я видял

"ТРАГИЧНА МАНЕВРА": Емили се претрепа със 100 км/ч на Околовръстното в София (ВИДЕО)

КАМИКАДЗЕ НА ПЪТЯ: Емили шпори тротинетката на "Хемус" (ВИДЕО)

ЗАРАЗНО ЗЛО: Момиче шпори тротинетка със 100 км/ч (ВИДЕО)

КАМИКАДЗЕ НА ПЪТЯ: Тротинетка "лети" с 80 км/ч по Околовръстното шосе в столицата (ВИДЕО)

МИСТЕРИЯТА РАЗБУЛЕНА: Ето кой лети с тротинетката с над 100 км/ч по магистрала "Хемус"?

СЛЕД КАТО МИСТЕРИЯТА СЕ РАЗБУЛИ: Камикадзето от "Хемус" с нова цел!

КАМИКАДЗЕ: Жена по джапанки шпори тротинетка със 120 км/ч (ВИДЕО)