0

Б еемвист попадна в капан между два трамвая на столичните булеварди Христо Ботев и Сливница в петък следобед.

На клипове, качени във Facebook, се вижда ясно как водач на кола на марка BMW е застанал на релсите пред трамвай №3. След това обаче решава, че ще завие пред друг "железен кон", идващ насреща му. И така BMW-то попада в капан между двете превозни средства на столичния градския транспорт. Опитвайки се да се измъкне от клопката, в която сам се вкара дава на заден ход, при което удря трамвая зад него.

БРАВО: Полицай спря трамвай, за да помогне на дядо да пресече булевард (ВИДЕО)

СТАВА ИМ НАВИК: Пореден сблъсък с участието на трамвай! (СНИМКА)

След инцидента побеснелият шофьор излиза от автомобила си и започва да се кара на приклещилите го ватмани, след което отпрашва. 

Публикацията събра стотици коментари в социалните мрежи. Повечето осъждат действията на водача. "Искам когато порасна един ден, да имам здрави нерви и самообладание като на ватман в София.", написа иронично мъж, а друг допълни: "Даже се чудя защо този трамвай, който снима, не мръдна на дясно да му направи път."

Коментари и за ватманите също не липсваха. "Много добра отборна игра. Тези двамата ватмани ако бяха в националния можеше и ГОЛ да вкарат.", хумористично коментира потребител.

ИГРАЕ СИ НА БЛЪСКАЩИ КОЛИЧКИ: Трамвай убиец помита нарочно автомобили в София?! (СНИМКА+ВИДЕО)

СТАНА ЗАРАЗНО: Кола се метна на трамвайни релси!

В защита на BMW-то мъж се зачуди защо снимащият трамвай спира без причина, въпреки че е на зелена светлина. "Струва ми се, че ватманите съвсем умишлено си го заклещиха, снимащият спря, за да му блокира левия завой, а задният му обра дистанцията веднага, за да го затисне отзад...", допълва мъжът.

* Източник: glasnews.bg