0

В ече са в продажба билетите за допълнителния нощен влак, който ще пътува през летния сезон от София до Бургас и от Бургас до София през Подбалканската железопътна линия. Композицията ще се движи от 29-и юни /събота/ от София до Бургас и от 30-и юни /неделя/ от Бургас за София, като по този начин БДЖ се стреми да осигури още възможности за придвижване във връзка с повишения интерес към пътуване с влак до морските градове през лятото.

Сезонният нощен бърз влак София - Бургас - София ще пътува в състав от четири вагона със седящи места и един спален вагон със следното разписание:

Бързият влак № 3687 от София за Бургас ще потегля от Централна гара София в 23:40 ч. и ще пристига в Бургас в 05:55 ч.

Бързият влак № 3686 от Бургас за София ще тръгва от гара Бургас в 22:50 ч. и ще пристига в София в 05:13 ч.

Билети за пътуване с тези влакове могат да бъдат закупени от касите в гарите, в специализираните железопътни бюра и през системата за онлайн билетоиздаване, която е достъпна на електронен адрес: https://bileti.bdz.bg/.

При закупуване на билети за отиване и връщане, пътуващите могат да ползват 20 % намаление от редовната цена на билета.

Клиентите на БДЖ могат да се информират за разписаниeто на влаковете от електронния пътеводител на официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), от служителите на билетните каси и гишетата „Информация”, както и на националния информационен телефон 02/931 11 11.