0

О ткриха българката, която изчезна в гръцката столица Атина. Тя се намира в психоклиника, пише гръцкия сайт anikolouli.gr. 32-годишната Биляна Спасова беше в неизвестност от 3 август. 

Преди да се загубят следите й, Спасова се е обадила на майка си и й е казала, че е била упоена и изнасилена, като са й взети дрехите и парите. Майка й веднага тръгва към Атина за да търси дъщеря си. 

„Местната полиция е уведомена. Има репортажи по телевизията. Нямам новини. Хората, които са били около мястото, където е била, ми помагат. За съжаление, последно е видяна сама, но не е била психически адекватна. Странното е, че се е запознала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива”, каза майка й, докато Биляна все още бе в неизвестност.

По думите й дъщеря й е била в Атина заради медицински проблем, който е трябвало да разреши. Телефонът й, обаче бил изключен и нямала контакт с нея.

„Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там”, каза още Спасова преди дъщеря й да бъте открита.