0

З а пореден, 8-и път, в навечерието на 8 март казанлъшкият стилист Станимир Нанчев-Стенли обяви, че подарява перуки на преминали през химиотерапия страдащи от онкологични заболявания жени.

За пореден, 8-и път, в навечерието на 8 март казанлъшкият стилист Станимир Нанчев-Стенли обяви, че подарява перуки на преминали през химиотерапия страдащи от онкологични заболявания жени.

Инициативата под наслов „Надеждата е красива“ стартира през 2015 година, когато 534 от скъпоструващите атрибути отиват при обърнали се за помощ към ателието на коафьора и неговите асистентки. През годините тя имаше продължение „Деца даряват за деца“, в което невръстни момчета и момичета се разделиха с дългите си коси, за да помогнат на връстници със заболявания.

„Ще предоставим перуките на онкоболни жени напълно безплатно. Аз и моят екип вярваме и продължаваме да работим за хората във нужда. Ние виждаме успеха и надеждата, която е във очите на нашите доволни клиенти“, коментира  Стенли, който в навечерието на 3 март написа от стената на салона си „Стенли стил“ във Фейсбук: „. На  8 март стартирахме. И ще продължаваме да помагаме на толкова много жени и деца с онкозаболяване. Ако имате близки или познати, които се нуждаят от безплатна перука- заповядайте!“.