0

О свобождаването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов след 24 часа в ареста и без да му бъде повдигнато обвинение също предизвика реакции сред редиците на партията.

Освобождаването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов след 24 часа в ареста и без да му бъде повдигнато обвинение също предизвика реакции сред редиците на партията.

Според депутата Анна Александрова задържаването им и след освобождаването показва този позорен акт няма нищо общо с правосъдието, а е политическа вендета с опонентите и определя управлението некадърно.

"Саморазправата с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и с опозицията няма да Ви бъде простена, безсрамници!", написа тя във Фейсбук.  Заканва се, че няма да има ден, в който ще жалят усилията си по пътя към отстраняването на  властта. "Вие сте вредни за България и написахте една от най-срамните страници от историята й в последните 30 години", казва още Александова.

На свой ред нейната колежка Десислава Атанасова пише, че ще са още по силни и мотивирани. "Ще си върнем демокрацията! Всенародните празненства на "демократите" се прекратяват!  На дневен ред е оставката на аматьорите. Време е за работа! Време е да им покажем какво е непреодолима сила! Ние сме ГЕРБ, с Вас сме по-силни!", казва тя. Посочва, че новата власт е имала на тяхно разположение всички служби в продължение на 1 година, както и целия държавен апарат. Въпреки всичко резултатите са следните: "Кюлчета - няма! Чували с пари - няма! Подслушвания - няма!".И добавя: "Единственото, с което разполагат за една година, са брътвежите на обвиняем в 20 престъпления беглец и пияница с 20 имота".