0

Ф еновете на кралското семейство ликуват – Меган Маркъл и принц Хари ни в клин, ни в ръкав пуснаха спиращи дъха фотографии. Херцозите на Съсекс се снимаха, хванати ръка за ръка, показващи любовта си, под дъжда, под общ чадър, предадоха световните медии.

Феновете на кралското семейство ликуват – Меган Маркъл и принц Хари ни в клин, ни в ръкав пуснаха спиращи дъха фотографии. Херцозите на Съсекс се снимаха, хванати ръка за ръка, показващи любовта си, под дъжда, под общ чадър, предадоха световните медии.

Феновете изпаднаха в екзалтация – мнозина заявиха, че кадрите са като от романтичен филм, а дори се появиха и призиви да се напише роман само по тези невероятни снимки. "Само Хари и Меган могат да превърнат дъждовен ден в такава романтична сцена", гласи един от коментарите. Освен всичко снимките са в лице и в гръб, като ясно се разпознава кой точно е на тях. Снимката на двамата възлюбени е като от кадър от филма „Аз пея под дъжда". Той оглавява списъка на Американския филмов институт за най-добрата филмова комедия и е класиран на пето място като най-добрият американски филм на всички времена.

Извън фотосесията, Меган и Хари участваха в официална церемония във Великобритания за първи път, откакто през януари обявиха, че се оттеглят от ангажиментите си в кралското семейството. Меган се върна във Великобритания за участие в последните официални ангажименти на двойката за първи път, откакто замина за Канада веднага след като с Хари обявиха Мегзит. Съпрузите, които се оттеглиха като висши членове на кралското семейство на 31 март, участваха в церемонията по връчването на наградите на фондация "Индевър" за постижения на болни или ранени британски военнослужещи в Лондон.


Принц Хари, който има десетгодишна служба в армията, подчерта в речта си при връчването на една от наградите, че е "горд да служи на кралицата и на страната". Меган, която също връчи награда, каза в краткото си слово, че се радва да е отново в страната. След това бяха уловени във влюбения кадър.
Преди участието си в церемонията, съпрузите отидоха в Бъкингамския дворец и след това бяха забелязани за обяд в хотел "Горинг" в Уестминстър, който е смятан за любим ресторант на кралица Елизабет Втора. След това принц Хари откри заедно със световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън музея "Силвърстоун Експириънс". Херцозите ще бъдат в "Роял Албърт хол" на музикалния фестивал "Маунтбатън", а Меган ще отбележи Международния ден на жената на осми март. Последният официален ангажимент на херцозите на Съсекс ще е на 9 март, когато заедно с кралица Елизабет Втора и останалите висши членове на кралското семейство ще отбележат Деня на Общността на нациите в Уестминстърското абатство.

На този фон стана ясно, че представители на немската козметична марка „Biotulin“ са предложили на Меган 5 милиона долара за участие в сериала „Костюмари“, като тя трябва да бъде в кадър само пет секунди. Това съобщава в акаунта си в Туитър самата компания.

Известно е, че Маркъл е голям фен на тази марка, която използват също Мишел Обама и Леонардо ди Каприо. Маркъл участва в сериала преди да стане известна като част от кралското семейство.

Маркъл възнамерява заедно със съпруга си да се занимава с кинопроизводство. Те ще правят документални филми, които засягат различните проблеми на човечеството. Маркъл вече си сътрудничи с „Дисни“, където озвучава анимация, а парите за това се прехвърлят във фонд за помощ на деца.

В медиите бе разпространена и информация, че Маркъл ще се върне в Холивуд и че вече търси агент, който да представлява нейните интереси във филмовата индустрия.