1

Н ай-малко десет извънземни са били заловени от хора през годините, твърди бивш офицер от американското разузнаване, цитиран от Daily Star.

Ветеранът от военновъздушните сили на САЩ Дейвид Груш, бивш член на Националната агенция за геопространствено разузнаване и Националната служба за разузнаване, твърди, че извънземни „пилоти“ са били задържани след редица катастрофи на НЛО на Земята, като бройката им е поне десет.

Въпреки че е имало някои "взаимодействия" с хората, повечето извънземни са били "разновидност" на биологични "същества" и не винаги имат хуманоидна форма.

По-рано тази година Груш изуми политиците, когато заяви, че правителството на САЩ е прикривало катастрофите на НЛО от десетилетия. Той твърди, че подателите на сигнали са му казали, че са работили по тайни проекти, насочени към обратно инженерство на открити останки от извънземни кораби - и "нечовешки биологични продукти" са били открити на местата на катастрофата.

Въпреки че признава, че не е виждал доказателства от първа ръка за кораби или тела на извънземни, Груш твърди, че е разговарял дълго с десетки висши разузнаватели и военни служители, които са се обърнали към него.