0

Е дно древно предсказание на Нострадамус може да се сбъдне, тъй като французинът изглежда е предсказал, че крал Чарлз III ще абдикира.

СЛЕД СТРАШНАТА ДИАГНОЗА: Абдикацията на крал Чарлз III на дневен ред

Авторът Марио Рединг, водещ експерт по Нострадамус, интерпретира неговите загадъчни стихове, написани през 1555 г. Той смята, че Нострадамус е предсказал смъртта на кралица Елизабет II и е намекнал за потенциалната абдикация на крал Чарлз. Рединг твърди в книгата си: „Преамбюлът е, че кралица Елизабет II ще умре около 2022 г. на около деветдесет и шест години, пет години по-малко от живота на майка си.

НА ОСТРОВА ПОСЪРНАХА: Смъртоносна болест покоси Крал Чарлз III!

Принц Чарлз ще бъде на седемдесет и четири години през 2022 г. , когато поема трона, но негодуванието, държано срещу него от определена част от британското население след развода му с Даяна, принцесата на Уелс, все още продължава. „Натискът върху него е толкова голям, а възрастта му толкова много против него, че Чарлз се съгласява да абдикира в полза на сина си.“ В случай на оттеглянето на крал Чарлз от трона, Нострадамус смята, че"човек ще го замени, който никога не е очаквал да бъде крал". „Това означава ли, че следващият крал ще бъде Хари, а не Уилям“ — попита Рединг.