0

Н ЛО във формата на цилиндър изкара акъла на жена.

По време на полет над Ню Йорк пасажерката докато гледала през прозореца на самолета случайно забелязала необичайния летящ обект. 

Без да се поколебае извадила телефона си и направила няколко снимки на "летящия цилиндър", след което споделила кадрите в социалните мрежи.

НЯМА ДА СЕ МЪЧАТ МНОГО: Експерт разкри с коя част от тялото ще ни завладеят извънземните!

Много от потребителите в интернет пространството веднага заключиха, че става въпрос за извънземен кораб. Мишел Рейес, която заснела обекта признава, че няма никакво представа какво точно е било.

В ефира на NewsNation тя разказва, че щом направила снимките, ги изпратила по електронната поща до Федералната администрация по въздухоплаване, изразявайки опасения, че обектът би могъл да застраши безопасността на полета. Не получила обаче никакъв отговор, а по-късно ѝ обяснили, че съобщението ѝ изобщо не достигнало до тях.

СЛЕД СРЕЩА С ИЗВЪНЗЕМНИ: Зловещ демон тормози семейство!

Рейес отбелязва, че тя не е била единственият пътник, забелязал странния обект, но е била единствената, която го е заснела.

Според уфолога Томас Вертман видяното на снимките „не изглежда да е самолет“ и изключва друг тип кораб, тъй като формата на му е „интригуваща“. Изключва версията и да е бил дрон, тъй като според него те не могат да летят на такава височина.

ВМЕСТО ТАКСИ: Извънземните се возят на астероиди, за да сменят планетите

За момента няма яснота какъв точно е въпросният обект. Според някои хипотези става дума или за „животно“, или за „метеорологичен балон“. От Федералната администрация по въздухоплаване не са направили коментар по темата.

US контраадмирал хвърли бомба: Извънземните са тук и във водата! (СНИМКИ)

* Източник: novini.bg