0

И стинските извънземни най-вероятно изглеждат точно така, както с описани в холивудските филми и това всъщност не е просто фантазия на продуцентите. Това разкри изследователят на НЛО Филип Мантъл.

Според Мантъл, докато извънземните могат да приемат различни форми, то само един вид от тях може да колонизира други планети, сред които и Земята. „Без нашите палци на ръцете щяхме да сме безполезни“, каза експертът, добавяйки, че палците са позволили на хората да създават земеделие и да строят конструкции. Той предполага, че палците отличават хората от другите високоинтелигентни животни , които са ограничени от тяхната физическа форма – и може да не е толкова различно за извънземните. „Има аргумент, че когато става дума за майката природа, тя е една и съща, независимо къде се намирате във Вселената, така че може би хуманоидната форма е перфектната форма за завладяване на друга планета“, добави той.

Според него завладяващите планети извънземни могат да се различават от хората по отношение на това колко глави, крайници и части на тялото могат да имат, но „стига да имат палци, те биха могли да колонизират други планети“.