0

А мерикански конгресмен твърди, че САЩ разполагат с отломки от НЛО, предаде „Сън онлайн“. Тим Бърчет направи това изявление вчера малко преди първото публично изслушване в US Конгреса по въпроса за този феномен от десетилетия.

Разкритие

Бърчет бил информиран от достоверни източници, че е получен „материал“ от обектите или апаратите, за които бе съобщено, че са летели в небето над САЩ. Републиканецът от щата Тенеси не пожела да разкрие повече подробности, тъй като изтъкна, че информацията му е била предадена в „класифицирана обстановка“. „Многобройни източници ми казаха, че сме получили нещо от тези (апарати или обекти)“, заяви Бърчет. Той сподели това само часове преди първото изслушване за НЛО във Вашингтон от десетилетия. Двама високопоставени служители от Пентагона трябваше да дадат показания пред подкомисията по контратероризма, контраразузнаването и неразпространението на оръжията за масово поразяване в Камарата на представителите на САЩ.

Пилоти

Бърчет заяви, че пълното разкриване на доказателствата, че извънземни са посещавали Земята, би могло да промени света. Конгресменът изтъкна, че според него то би могло да помогне на хората да поставят различията си настрана. Според него ключовият момент в дебата за НЛО бяха видеозаписите на „неидентифицирани въздушни феномени“, разсекретени от Пентагона. Бърчет лично е говорил с военните пилоти на САЩ, които са видели тези обекти. Той заяви, че не вярва това да е авангардна технология на Москва или Пекин, както намекнаха някои хора.