0

С ъздател на документален филм вярва, че Йети е убивал животни, пиел е кръвта им и е оставял труповете им в гората като предупреждение.

Кели Локман - човекът, който стои зад канала "I Believe In Bigfoot" в YouTube, където наскоро сподели първата част от документален филм за разследване на Йети.

ВНИМАНИЕ: Доказано - Голямата стъпка броди сред нас! (ВИДЕО)

По време на снимките той се натъкнал на мъртъв мишелов и елен в гора в Северна Каролина, САЩ. И на двете животни вратовете са били счупени и усукани. На мястото на инцидента не е имало кръв.

Въпреки че изображенията на труповете са замъглени в документалния филм, Кели ги споделил изцяло в подредата r/Bigfoot като тийзър за него. В отговор на един от коментарите той обяснява: "Мисля, че този е предупреждение за нас. Нямаше кръв. Имам записани свидетелски показания, които описват много подобна сцена. Може да се окаже, че те просто изпиват кръвта". В друг коментар той казва, че това е "определено послание".

ХВАНАТ В КРАЧКА: Заснеха Голямата стъпка да обикаля гора (ВИДЕО)

В документалния филм Кели разговаря с Каролин Алън, която описва, че кучетата ѝ са били убити от снежен човек. Тя обясни, че заграждението, в което са били държани кучетата, е било високо 8 фута и "изобщо не е било повредено" след инцидента, което я кара да заключи, че нещо се е издигнало над него. Кучетата били описани като средни и големи. Тя обяснила още, че мъртвите четириноги приличат на елени с изкривени глави. "Сякаш им беше счупил врата. Нямаше кръв или нещо друго. Трудно е да се опише - те гледаха назад".

Каролин описва и "прободна рана" по кучетата, сякаш нещо е изпило кръвта им. "Те бяха изцедени. Не е направило бъркотия, просто ги е убило и ги е оставило." "Не ги чухме да крещят, не ги чухме да лаят, просто, когато се събудихме вече бяха мъртви."

*Източник: dailystar.co.uk