0

И ндийският астролог Кушал Кумар, който стана известен по света като „Новият Нострадамус“, припомни своята прогноза за началото на Третата световна война.

Според него има много голям шанс конфликтът да започне на 18 юни 2024 г. Говорейки пред The Daily Star, Кумар каза още през: „Сега, вторник, 18 юни 2024 г. има най-силния планетарен стимул за задействане на Втората световна война, въпреки че 10 и 29 юни също може да имат думата“. Сега, въпреки че не позна с първата дата, Кумар продължава да държи, че 18 юни или 29 юни може да са фаталните дни за света.

Той каза, че началната дата е предизвикана от значителни планетарни подравнявания, които според него могат да предизвикат световен конфликт. Кумар използва ведическата астрологична карта, за да направи своите прогнози. Това е система от индуската култура и се смята, че е „карта на нашата карма“, използвайки подравняване на планети и звезди.

Индиецът стана известен, след като успешно позна няколко терористични атаки, ескалацията в Ивицата Газа и напрежението между Израел и Ливан.