0

П равителството на САЩ е подписало таен договор с извънземни за „взаимна полза“, според експерт по НЛО и режисьор.

Изследователят Марк Кристофър Лий говори ексклузивно пред Daily Star за предполагаемия договор, за който някои твърдят, че е подписан от американската армия при президента Дуайт Айзенхауер и е скрит в прословутите файлове за НЛО Majestic 12.

Лий смело заяви, че идеята правителството и извънземният живот да работят заедно изобщо не е налудничава и отиде по-далеч, като призна, че смята, че това е реална възможност. „По взаимно изгоден начин извънземните се нуждаят от нещо, което ние имаме, а в замяна военните получават достъп до тяхната технология“, каза той.

„Има слухове и легенди относно съществуването на изгубения континент Атлантида и подводна извънземна база, което ме насочва към скорошните наблюдения край бреговете на Малибу, Калифорния, и предполагаемото местоположение на подземна извънземна база“, добави още Лий.

Лий добави, че комуникацията между хора и извънземни най-вероятно ще се случи с помощта на ума или телепатията. „Като се има предвид, че ние като хора използваме само малка част от мозъка, предполагам, че това е мястото, където в крайна сметка ще се развием“, каза той.