0

В сичко забранено, което съществува на този свят, ни привлича най-много. Тoва правило важи с пълна сила, особено когато става дума за секс. Повечето мъже се възбуждат от секстабута. Ако искате да доставите върховно удоволствие на половинката си, е време да отворите вратата на мръсното си подсъзнание. Трябва да знаете, че всяко нещо, от което се притеснявате в секса, със сигурност е фантазия за вашия партньор.

Неприличните разговори в леглото не само че не са забранени, а напротив! Мръсните приказки са препоръчителни. Забравете всякакви табута в това отношение. Повечето жени се притесняват и трудно се отпускат, на някои дори им изглежда смешно и нелепо! Истината е, че мръсните приказки възбуждат мъжете много повече, отколкото предполагате. Овладяването на това изкуство ви гарантира върховни удоволствия в леглото. „Мръсни приказки” за хубав секс са най-горещият елемент на сексуалната игра. Доближете се до ухото му и там някъде между нежните целувки му прошепнете няколко непристойни неща. Това може да е каквото искаш, каквото ви възбужда и двамата: дори баналното „Толкова те искам”.

Мъжете харесват да гледат жените как се докосват. Дамите намират тази откровеност за пошла и особено притеснителна, но е особено възбуждащо за вашата половинка. Бъдете уверена, забравете за всяко едно притеснение и му представете най-доброто шоу, на което сте способни. Това ще покаже на половинката ви, че се чувствате добре в кожата си и сте уверена. Мъжете просто се побъркват при мисълта за уверена жена, която сама си доставя удоволствие. Започнете с еротичен танц и докосвайте тялото си, бельото не е за подценяване. Сваляйте го бавно, като не забравяйте да се пипате навсякъде. Помнете, че това възбужда него, възбужда и вас. Ако се отърсиш от задръжките си и се наслаждаваш на собствените си приятни милувки, дори като си представяш, че никой не те гледа, ще го сгорещи и развълнува и той ще чака с нетърпение своя ред да те пипа.

Отзад

Няма мъж, който да не мечтае за това толкова „забранено“ нещо. Един от главните проблеми при жените е страхът: страх от болката! Мъжът трябва да знае, че трябва да бъде нежен и ако се опита да влезе в теб малко по-силно, просто го помоли да се постарае да бъде по- нежен.
Тази част от тялото е наситена с чувственост и е изключително ерогенна зона както за мъжете, така и за жените. Ако просто се отпуснеш, оставиш реалността извън леглото и се оставиш на инстинктите и желанията ти да те водят, със сигурност ще ти хареса. Не забравяйте, че секса „отзад“ не е табу. Не се притеснявайте, защото аналният секс отдавна не е популярен само в порното, все повече двойки разнообразяват сексуалния си живот със секс отзад.

Оргия

Колкото повече - толкова повече, както е казал Мечо Пух. В тази фантазия има нещо архаично, древно и адски привлекателно. За психическото възприятие на повечето жени това е напълно недопустимо, но за мъжете това табу е като бомба със закъснител. Идеята за „тройка“ побърква мъжете. Ако вече сте на етап във връзката си, в която имате нужда от промяна, не се колебайте.