0

Б езстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорван номинационен дуел на Арената на “Игри на волята: България". В тежка битка с живи кегли, мъже срещу жени се изправиха в директни сблъсъци. С резултат от 8 на 5 точки Безстрашните грабнаха 4-та поредна победа и гарантираха целостта на племето си. Супергероите, от своя страна, записаха 4 загуби поред, което ще ги срещне очи в очи с водещата Ралица Паскалева на племенен съвет.

 

По-рано, събрани край огъня, Непобедимите единодушно номинираха съотборника си Куков. С цели 8 гласа срещу него, той имаше възможността сам да избира своя съперник. Куков даде своя глас за Генчо, което ще изведе двамата на желаната от тях битка, за да разрешат конфликтите си на Арената.

След съвета страстите в племето на Непобедимите се нажежиха още повече. Работата в Стопанството се оказа причина за пореден спор между Куков и Генчо, в който намесиха и стопанина Пламен. Загубата на Супергероите предизвика разгорещена дискусия и на Дивата Река. Илиян призна, че не е дал всичко от себе си в номинационната битка, което разгневи съотборниците му.

Кого ще номинират Супергероите и ще използва ли Виктория грошовете си? Ще продължат ли неразбирателствата в племената? Кой ще спечели битката за спасение и кои състезатели ще се изправят в елиминационен двубой? Кой ще напусне “Игри на волята: България” разберете утре в 21:00 ч. по NOVA.