0

Е дни от нас вярват в задгробния живот. Други го считат за абсолютно невъзможно и определят подобна възможност за пълен абсурд. За вторите днес няма да говорим.

Но за първите, има едно специално място в света и това е Касадага, Флорида. Градът, в който "всеки говори с мъртвите". Тук живеят и работят десетки медиуми и спиритуалисти, хора, чийто основен поминък е свързан именно с умението им да осъществяват контакт с мъртвите.

Дали ще е покоен роднина или домашен любимец, няма значение. Горе в отвъдното всички души са равни и са някъде там. А общуването с тях е възможно.. срещу съответната сума.

ЗЛОВЕЩО! Роднини изравят близките си, за да се щракнат с тях (СНИМКИ 18+)

Касадага се превръща в духовно място през 1894 година, когато тук е основана общност на спиритуалистите. Основателят й твърди, че мястото му е посочено от дух и някак логично това става притегателна дестинация именно за хора с подобни духовни убеждения.

Към днешна дата, за всички клиенти има специална програма и тя започва с образователния център и книжарницата на Андрю Дейвис. Последният е считан за пионер на спиритуализма и сградата носи неговото име.

В нея може да се намери абсолютно всичко по въпроса - от списък с имената на медиумите и тарифите им през програма на всички събития, така и всякакви книжки и пособия на тази тема. А за да не е просто разходка, в Касадага си има и хотел, в който да се настаниш, да преспиш и да закусиш.

И кой знае, през нощта може и да се явяват и най-различни духове. Както се казва, ако ще вярваме в това, сме попаднали на правилното място...

*Източник: Vesti.bg