0

Д ренките са един от незаменимите плодове на зимните месеци, поради своите ползи и вкус.

Знаете ли, че това зрънце, което защитава имунната система като щит, също така насърчава загубата на тегло? Експерт твърди, че дренките се използват като естествено решение на проблема със затлъстяването и може да се използва за сваляне на до осем килограма за месец, пишат турски медии.

Дренките, които идват с настъпването на студеното време, са наистина благословия, която носи изцеление. Този плод, който действа като лек за грип през зимата, укрепва имунната система и съдържа всички видове витамини. Като един от незаменимите продукти за тези, които искат да защитят тялото си с природни средства, той е и сред препоръчваните от специалистите продукти за отслабване. Използвайки шербет от сушени плодове на дрян, който насърчава загубата на тегло, можете да отслабнете с осем килограма за един месец.

Професор д-р Вефик Арджа, говорейки за свойствата на дряна, отбеляза: „Можете да отслабнете средно с осем до десет килограма за един месец.“ Съдържа четири вида витамини.

Деканът на Медицинския факултет, заместник-ректорът на университета в Ялова, професор д-р Верик Арджа обърна внимание на факта, че дрянът съдържа голямо количество витамини А, С, Е и К, които укрепват имунната система.

Според експерта плодът съдържа още магнезий и калций. Ето една рецепта за дрянов шербет, който ви позволява да свалите осем килограма за един месец. Ако комбинирате плодовете на дряна с канела и карамфил, сварите ги в два литра вода и пиете от тази напитка, след като я загреете, на празен стомах всяка сутрин, тогава за един месец можете да отслабнете средно с осем до десет килограма.