0

В първа изцяло морска битка се впуснаха племената в четвърти сезон на най-екстремното риалити “Игри на волята: България”. Непобедими, Безстрашни и Супергерои се гмурнаха в дълбокото, за да извоюват територията, която ще обитават през следващата една седмица. Състезателите трябваше да преминат през поредица от тежки препятствия в морето, а на финала между тях и победата стоеше изключително труден пъзел.

NOVA

Безстрашните триумфираха във водата и завоюваха Резиденцията с огромна преднина пред другите две племена на пъзела. Въпреки увереното начало на Непобедимите, забавянето на Куков в улавянето на ключа и последвалото 3-минутно наказание се оказаха пагубни за племето. Те не успяха да наваксат изгубеното време и завършиха на второ място, като тази седмица няма да гладуват, но ще трябва да изкарат прехраната си с тежък труд в Стопанството. Морското трасе беше прекалено изтощително за Супергероите, които заеха последната трета позиция. След лукса на Резиденцията, те ще трябва да оцеляват в суровите условия на Дивата река.

Преди тежката териториална битка, трите племена трябваше да изберат следващите си капитани, които да ги поведат през новите изпитания. Непобедимите единодушно гласуваха доверие на Генчо, Безстрашните стратегически избраха Валери, а Супергероите повериха знамето си на Гого.

Напрежението в племето на Супергероите, породено от племенния съвет миналата седмица, продължи да нараства. Виктория влезе в открит сблъсък с Илиян, налагайки позицията си в племето, а коалициите станаха още по-изявени. Първата вечеря на Непобедимите в Стопанството се превърна в тепих за словесен двубой между Генчо и Куков. Емоциите ескалираха и двамата започнаха да сипят нападки и обиди един срещу друг по повод изминалата териториална битка и неуспеха на Куков.

Ще възвърнат ли Непобедимите и Супергероите спокойствието в племената? Как ще се справят капитаните в утрешната битка? Кой ще спечели и дали ще избере лично предимство или преднина за племето си? Каква битка очаква Резервите на Арената? Коя Резерва ще сбъдне мечтата си и ще стане част от едно от племената - разберете утре в 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.