0

Л ондон е дом на хиляди уникални забележителности. На пръв поглед е невъзможно да бъде измислено нещо, което да изненада или шокира, но това се промени.

В легендарния квартал на бохемите - Сохо, бе открит чисто нов ресторант и бар на тема секс. Naked Soho е еротично заведение, предлагащо храна и напитки с фалическа и вагинална тематика. Идеята е да „празнуват човешкото тяло, сексуалността и изкуството“, твърдят неговите основатели. 

Атмосферата

В заведението има уникална стена от пениси и вагини във всякакви форми и размери. Посудата, в която се сервира, и приборите могат най-меко да бъдат описани като палави и определено могат да обидят посетителите с по-консервативни разбирания. Само един поглед към нестандартно меню може да разбие всичките ви стереотипи.

Надпис на входа предупреждава по-чувствителните посетители.

 Надпис на входа предупреждава по-чувствителните посетители.
urban-adventurer.net

Главният готвач умело поставя изненадващи сексуални обрати в класически ястия като пастата болонезе, която изглежда непретенциозна в менюто, но пристига на много смела 3D чиния с еректирал пенис.

Други ястия са направо нахални по име и природа - класическата салата „Капрезе“ е кръстена Cockprese, като заигравката е с добавянето на думата cock (на англ. „член“).

urban-adventurer.net

Можете да бъдете сигурни, че във всяко ястие, което поръчате, ще има някакъв вид гениталии. Ресторантът е пълен и с възможности за снимки, независимо дали искате да позирате до статуя на пенис, или да вземете бумеранг с приятелите си и да пиете коктейли „Напращели цици“.

Пуританите

Кухненската посуда и декорът на ресторанта са създадени от Хани Лийс Дреснър и Лидия Рийвс и не са предназначени да бъдат „порнографски“ или „явно сексуални“. Собствениците обясняват, че „това е чисто изкуство и изобразяване на човешкото тяло“. Докато някои смятат, че ресторантът е изключително скандален, други не са много щастливи от откровения акцент върху сексуалността на ресторанта. 

Още в първия ден след отварянето заваляха оплаквания.

urban-adventurer.net

„Разни „добронамерени хора“ ни заявиха, че трябва да затворим всичко, освен ако не покрием прозорците, така че никой, който минава, да не може да види изкуството. Загубихме месец, правейки това и препроектирайки мястото според съветите. Въпреки това бяхме шокирани, тъй като се намираме в сърцето на Сохо, близо до сексмагазини и клубове, показващи силно сексуални изображения. Всичко, което ние показвахме, беше керамично изкуство, което пресъздава човешкото тяло“, обясняват от управата на заведението.

Въпреки всички изисквания за пълно или частични прикривания, „всичко си остава на място и в наличност“ в пикантния ресторант. 

Посетителите

Всъщност Naked Soho е идеалното място за момински партита, рождени дни или всякакви поводи, на които искате да се забавлявате.

Както се казва в сайта: „Ако искате да застанете до стена от пишки и вагини с всякакви форми и размери, кой може да ви спре? Гейове, хетеросексуални, транссексуални, S&M фетишисти - всичко, което искате да бъдете, можете да бъдете в Naked Soho.“ Naked Soho е отворен от 16:00 до 23:00 часа от понеделник до четвъртък и от 17:00 до 12:00 часа в петък.