0

В ече можете да кръстите котешка тоалетна на бившия си и да гледате как животинката си вържи работата “отгоре му”. Тази услуга, предлагана специално за Свети Валентин, струва само $5, а идеята й е да се съберат средства за приют за животни в Охайо. Целта е да се купят нови тоалетни за четириногите, които струват, колкото самата услуга. 

Офертата гласи: „Имате ли скапан бивш? Не прекарвайте този Свети Валентин в отчаяние! Вместо това, развеселете се, помогнете на животните в нужда”.

Приютът приема дарения до 12 февруари, а на Свети Валентин ще публикуват видео във Facebook, в което ще покажат всички имена на бивши, които са получили.

Но ако искате нещо по-крайно трябва да отидете в Сан Антонио, Тексас. В зоологическата градина предлагат на хората шанса да се отърват от духовете на бивши гаджета, които ги преследват. За целта трябва само да кръстят хлебарка на името на свой бивш и да гледат как биват изяждани на празника на влюбените. Тази услуга също струва $5. Събитието “Cry Me a Cockroach” ще се излъчва на живо във Facebook. Всеки, който се включи също получава и сертификат за социални медии. Това значи, че човекът може да тагне омразния си бивш под видеото.

Освен това предлагат и вариант да кръстите и замразен плъх, с който по-късно да бъде нахранено някое от влечугите в зоопарка. За тази услуга обаче ще трябва да се бръкнете за $ 25, предава, mirror.co.uk.