0

Л егендарната българска ясновидка Баба Ванга е предсказа "точната дата, на която човечеството ще свърши", а  2025 г. е "началото на всичко", пише Daily Star.

СМРАЗЯВАЩО: Ванга и Нострадамус с еднакви страховити предсказания за 2025-а!

Въпреки че е починала преди повече от четвърт век, пророчествата на Баба Ванга продължават да се сбъдват, а най- ужасяващото е, че тя е предсказала, че краят на света започва със събитие през 2025 г.

В наскоро разкрито предсказание, легендарната българска мистичка, твърди, че краят на света ще настъпи през 5079 година.

Въпреки че това може да изглежда много далеч, смъртта на света започва със събитие, което ще се случи през 2025 г. Според Daily Star, Ванга е предсказала, че през 2025 г. ще има космическо събитие с „невъобразими размери“ и че ще станем свидетели на голям конфликт в Европа, което води до „голямо намаляване“ на населението на континента.

След това хората ще летят до планетата Венера през 2028 г., а полярните ледени шапки ще се стопят през 2033 г., което ще доведе до огромно покачване на морското равнище.

По някакъв начин всичко това ще доведе до повторното появяване на комунизма през 2076 г., а през 2130 г. човечеството ще осъществи първия си истински контакт с извънземни. Тогава, ако това не е достатъчно, ще има глобална суша през 2170 г., война с Марс през 3005 г. и след това унищожаването на Земята през 3797 г.

Но не се страхувайте, всички ние ще сме се преместили на други планети до този момент, така че пълното падение на човечеството няма да настъпи още около 1200 години след това