0

П рез целия си живот една жена влиза и излиза от десетки роли – тя е майка, домакиня, партньор, служител, дъщеря и внучка. Знаем, че в рамките само на един ден няма как да изкажем цялата си благодарност към важните жени около нас. Но пък сме длъжни да пробваме, нали? Информацията за предпочитанията на дамите според зодията им може да помогне в избора за подарък.

През целия си живот една жена влиза и излиза от десетки роли – тя е майка, домакиня, партньор, служител, дъщеря и внучка. Знаем, че в рамките само на един ден няма как да изкажем цялата си благодарност към важните жени около нас. Но пък сме длъжни да пробваме, нали? Информацията за предпочитанията на дамите според зодията им може да помогне в избора за подарък.

Овен

Овните са креативни, пълни с енергия и просто обичат да бъдат изненадвани. Подарете й нещо, в което веднага ще се влюби. Овните обичат да харчат за бижута и дрехи, което прави тези възможности идеални за подарък.

Телец

Изисканите и луксозни подаръци със сигурност ще направят щастлива дамата, родена под знака на Телец. Взимайки предвид нейната личност, тя ще се радва на шал от кашмир, хубав парфюм или класическо бижу. Разбира се, в съчетание с вкусна вечеря!

Близнаци
Въпреки че една жена Близнаци може да бъде впечатлена само с обаждане или друг малък жест, подаръкът, който съответства на нейната динамична личност, със сигурност ще намери място в сърцето й. Книга, слушалки или абонамент за някакво приложение са чудесен вариант.

Рак

Прочувствена реч, съчетана с емоционален подарък за сантименталната рачешка страна, със сигурност ще зарадва любимата. Албум със снимки от всички нейни специални моменти до романтичен колаж и щампована тениска.

Лъв
За разлика от другите знаци, Лъвовете харесват добре обмислените подаръци, опаковани съвършено. Що се отнася до съдържанието на подаръка - ваучер от любимата марка дрехи, магазин или козметичен салон.

Дева

Ако мислите да подарите на вашата любима Дева нещо „импровизирано“, помислете отново! Жените от тази зодия имат тръпка към домашния декор, така че дори нещо малко като чифт ароматизирани свещи или хубава картина биха били идеално попадение.

Везни
Везните обичат да бъдат от приемащия край. Те няма да се влюбят в нещо гръмко и крещящо, но определено ще им допадне, ако им купите няколко малки подаръка и ги опаковате отделно. Да, те обичат акта на отваряне на подаръците. Така че дали ще изберете малки обици, лак за нокти или нещо подобно, няма значение.

Скорпион
Скорпионите обичат да притежават неща, които са рядко срещани и трудни за намиране. Помислете за нещо с личен почерк, който съответства на нейната личност. Часовници от лимитирани серии и персонализирани бижута са перфектните подаръци за вашата любима дама Скорпион.

Стрелец
Стрелците обичат да предизвикват приключенската си страна при всяка възможност. Жените не се различават - те търсят авантюра във всяка стъпка от живота си. Подарете й комплект от къмпинг съоръжения, туристически ботуши или може би палатка. Всичко, което й позволява да преследва мечтите си, ще бъде хит.

Козирог
Качеството над количеството е мантрата на Козирозите. Сигурно сте забелязали, че вашата любима жена обича да използва една и съща чанта ден след ден. Така че всичко, което се отличава с фин завършек, класически силует и високо качество ще свърши „магията“.

Водолей
Историята и всичко свързано с нея е това, което Водолеите обичат. От планирането на обиколка до любимия й музей до подаряването на антикварна находка с любопитна история ще направи деня й по-специален.

Риби
Дайте тласък на креативната страна на дамата Риби, като й подарите нещо, свързано с нейните хобита и интереси. Преносима шевна машина, комплект четки за рисуване, поредица от книги – имате избор.

Източник: iwoman.bg