0

В ижте какво вещаят звездите за вас през новата седмица. Това ще ви помогне да вземете правилните решения.

Вижте какво вещаят звездите за вас през новата седмица. Това ще ви помогне да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април

Постарайте се да привлечете погледите на 15-и. До вечерта се постарайте да излезете от ситуацията, ако не искате в следващите дни друг да „командва парада”. На 16-17-и Луна и Венера са в конфликтни аспекти спрямо вашето Слънце. На 16-ти някой ще ви постави ултиматуми, а и вие ще се опитвате да доминирате в среда, в която до момента сте били редови член. На 17-ти денят минава под флага на задушаващи прегръдки и амбиции. Очаквайте агресивни намеси и компроматни атаки в работата и партньорските ви връзки. 18-и е омиротворяващ. Ако водите балансирана политика и се съобразите с изискванията на бизнеса ще се справите с кризата. На 19-20-и постигате максималното. На 19-ти може да получите обаждания и предложения, които ще донесат придобивки и допълнителни екстри. На 20-ти Силен конкурент ще бъде победен и ще се махне от пътя ви. Слънцето напуска нехармоничния ви Козирог и вече ще ви изпраща стимулираща и приятелска подкрепа от Водолея. 21-и е рисков. Не влизайте в социалните мрежи и нищо важно не споделяйте.

Телец 21 април – 20 май

 15-и  до обед посетете център за разкрасяване. Полезните вещества прекрасно циркулират в тялото и лесно се абсорбират. 16-и съвпадът на Слънцето с Плутон в знака на хармоничния ви Козирог ви зарежда с огромна енергия и възраждащ потенциал за действие. 17-и. Ден на огромните и ненаситни апетити. Ще се подготвят удари във финансов план. Още утре може да се провокират фалити или стресови финансови политики. От 18-и Уран тръгва в директна посока във вашия знак и до 7 февруари ще се намира в точката си на падение, което ще предизвиква кризисни моменти в живота ни. На 19-и за родените във втората декада ще има притеснителни моменти. Опитайте се да разберете другата гледна точка. От 20-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите, пазете здравето. На 21-и вечерта може да уловите в мрежата си риба-баламурник. Ден на мрежата, изкушенията ще са на всяка крачка. Не вярвайте на това, което ви предлагат и обещават.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 15-и бъдете внимателни в храната. И в контактите проявявате голяма нетърпимост, ако нещата не стават така както сте ги планирали. 16-и е ден на емоционалните отношения и може да зациклят. Луна, Венера и Плутон са в опозиция. На 17-и апетитите са огромни, никой не е склонен на компромис. Отложете важните делови разговори за утре. 18-и е ден за преговори. Лесно се преодоляват различията. Ще се намери компромисен вариант и неразбирателствата ще се изгладят. На 19-и чакайте обаждане, което ще раздвижи нещата и нещо, което отдавна се протака ще започне да се решава.  20-и носи смяна на караула в живота ви. Стоите пред кривото огледало на променените условия и очаквания. На 21-и бъдете внимателни във връзките, не поемайте нови ангажименти и не се обвързвайте с никого на никаква цена. Очертават се опити за зарибяване и използване. Вървите към губеща сделка и договор. Изкушенията ще са на всяка крачка.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 15-и  колелото на съдбата се завърта и което  е било важно до момента губи значението си и отстъпва пред нещо друго, което ще изисква тотално разместване в плановете. Луната навлиза в Рак. На 16-и може да се наложи да направите болезнен избор. Не водете разговори с роднини по имотни и наследствени въпроси. 17-и е  един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Съветът е да не рискувате, да не влизате в спорове и скандали и да не започвате нови връзки. На 18-и не ставайте рано и не взимайте прибързани решения. Следобед ще намерите балансираното решение, което ще удовлетвори интересите и нуждите на всички засегнати в ситуацията. На 19-и чакайте покани и обаждания, които ще помогнат да намерите нова работа, да получите дължимото за изработеното до момента или нещо допълнително. На 20-и Слънцето навлиза във Водолей и вече няма да ви гледа в опозиция. Сега е момента да се съберете и разберете с хората, с които имате спорове по важни делови или лични въпроси. 21-и е ден на опасно зарибяване, което може да засегне доста хора. Зад всяко предложение прозира желание за използване и манипулация.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 15-и отделете време за себе си, проведете някои релаксиращи процедури и наблегнете на полезните продукти. Стар проблем ще намери своето решение, ще престане да ви тормози и въздейства. 16-и  е особено благоприятен за екипна работа. Съберете семейния съвет, проведете важни срещи с хората, с които имате работа за вършене и проблеми за уреждане. Опитайте да разберете другата гледна точка.

На 17-и внимавайте във връзките и точно днес не отивайте към изневери. Не планирайте за утре рискови пътувания и срещи, които с нещо ви притесняват. На 18-и се очертават тежки ситуации, в които може много да загубите. Родители и деца не се разбират. На 19-и може да излезете на светло и да доминирате в ситуация, в която някой ви е стопирал с тайни и манипулации. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция, конкуренцията ще се задейства.

На 20-и си дайте сметка къде са приятелите и къде враговете, на кого може да разчитате и кой ще бъде основният ви конкурент и опонент. Очертават се раздели.

21-и е ден на мрежата. Няма други отношения освен тези на ловеца и неговата жертва. Не влизайте в обвързващи отношения и не подписвайте нови договори.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 15-и родените в третата декада попадат под тежко въздействие и натиск. Вероятни са здравословни проблеми. 16-и е ден за активно търсене на нови връзки и партньорства в интересуващата ви област. Опитайте да влезете в нова среда или група по интереси. На 17-и може да изживеете приятни моменти, особено в чувствата и в любовта, след които ще последват дълги дни на разочарования. На 18-и влезте в ролята на посредник между двама и ще изкарате допълнителни пари. Не си позволявайте да изказвате крайни и провокиращи мнения.

19-и е ден за нови начинания. Разкрепостете се, излезте от черупката и направете своя ход, от който може да спечелите повече и то в дългосрочен план. Направете своя избор.

На 20-и падат маските в отношенията. Ще разберете скривани тайни, които ще ви накарат да излезете от неравностойни ангажименти и да потърсите ново място за развитие. На 21-и се очертават сблъсъци на интереси и мнения, проблеми в отношенията в работата и у дома и опити за действие от позиция на силата. Като капак може да се активизира и старата ви алергия.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-и до обед всичко върви по план и според очакванията ви. Следобед навлизате в рисков и неблагоприятен период, в който професионалните амбиции и семейните отношения ще се сблъскат челно. На 16-и  родените около 1 октомври ще имат проблеми в любовта и личните връзки. Луна и Венера са в пречупващ аспект със Слънцето ви. На 17-и един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Очертават се професионални проблеми и опити за открита манипулация. Дръжте се на положение. 18-и е ден свързан с човешката душа, с желанието да се разберем и помирим, да намерим път към всяко сърце и решение на наболелите проблеми. На 19-и стоите на кръстопът. Идва предложение, което тотално ще промени начина ви на работа и живот. Някой върви към брачно споразумение, а друг чака повишение. На 20-и Слънцето навлиза в хармоничния ви Водолей. Случващото се в момента ще раздели приятелите от враговете и ще прокара ясни граници в личните и делови връзки. На 21-и ще се правят опити за манипулация. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте. Вероятни са опити за изнудване.

 

Скорпион  23 октомври – 22 ноември

15-и е ден на колелото, полезните вещества прекрасно циркулират и се усвояват от организма ви. Денят е магичен, до вечерта намирате изход поне в едно направление на живота. На 16-и Слънцето е в точен съвпад с Плутон. Един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. В момента сбъдвате една мечта и привличате симпатизанти. На 17-и няма да простите чуждите грешки и ще елиминирате всеки конкурент изпречил се на пътя ви. До края на деня ще премерите сили с равностойни противници. На 18-и природата се стреми към равновесие. Нужни са компромиси в професионалните дела, ако не искате да бъдете извадени от играта. На 19-и се постарайте да приключите в срок с поставените задачи. В момента някой ви подлага на тест по пригодност. Не нарушавайте сроковете и дадените в миналото обещания. На 20-и  слънцето навлиза в нехармоничния ви Водолей, където го очакват Меркурий и Сатурн. Не коментирайте и не споделяйте нищо излишно. 21-и няма да се дадете лесно, ще се борите със зъби и нокти, ще прекрачвате предписания и норми в стремежа да постигнете каквото сте намислили или смятате за свое право и цел.

 

Стрелец  23 ноември – 21 декември

15-и е ден на колелото. Което е вървяло ще зацикли, но нещо създаващо проблеми ще отпадне. Намирате пролука и до вечерта се измъквате от наложените забрани и ограничения. Бъдете внимателни. 16-и е ден на призив. Препоръчва се работа в екип и създаване на нови връзки. Приемете нови членове в групата, в която се изявявате или ръководите. 17-и е ден на ненаситните апетити, на желанието да прецакаш и ощетиш другия, да вземеш за себе си и неговия дял. Уговорките трудно се спазват. На 18-и навлизате в силен и утвърждаващ период. Днес е важно да се върви към помирение, да се разбере и приеме другата гледна точка и положението да се успокои. На 19-и е време да се обединят ресурси и интереси в името на семейното бъдеще.Позволете си повече волности, но във всеки момент контролирайте положението. На 20-и давате важни сигнали и дано ответната страна ги види, чуе и се съобрази. До края на деня ще се наложи да направите избор, за който не сте подготвени, но съдбата ви дава козове накъде да тръгнете. На 21-и  се обострят алергии, изпитвате някаква нетърпимост към околните, а това ще се отрази негативно на работата ви.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 15-и нищо не е като вчера, а и вие изглеждате различно. Ще ви поставят ултиматуми. Както и да постъпите ще сте недоволни, а и никого няма да може да удовлетворите. На 16-и научавате болезнени истини, разбирате за изневери и изневерявате, а това ще носи непредвидени разходи и проблеми. Ще ви  изнудват и поставят ултиматуми. На 17-и се очертават конфликти и скандали, след които трудно ще се гледате с някого, а с друг може и да се разделите. Разправиите може да провалят не една връзка. На 18-и намерете начин да излезете от зациклените и проблемни отношения и да се споразумеете по спорните въпроси. Денят ще бъде рисков и тревожен за доста хора, но вие оставате встрани на сухо и на завет. На 19-и чакайте обаждане и предложение за желаната от вас позиция. Може да подпишете договор по заместване, а в бъдеще да станете титуляр. На 20-и добрата информираност ще помогне да се избегнат излишните спорове. Никъде не отивайте неподготвени за всякакви варианти. На 21-и  сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, претендира и се стреми да елиминира конкуренцията.

 

Водолей 21 януари – 19-и февруари

На 15-и прегърнете промяната, за да живеете при по-добри условия. Животът ви тръгва в нова посока, с нови хора и на ново място. На 16-и е момента да се сформират нови групи по интереси и да се влиза в подходящата творческа и работна среда. Търсете или сформирайте своя екип. На 17-и днес никой не отстъпва, гони си целите и не е съгласен на компромиси. Отложете преговорите за утре, днес с никого няма да се разберете. На 18-и родените в първата декада ще трябва да отстъпят от позиции и амбиции, за да може след два дни да настъпят и поставят ултиматуми. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 19-и стъпвайте на пръсти, съобразете се с всяко съобщение и предупреждение. Ако не се налага отложете пътувания. Една лъжа ще донесе повече болки и проблеми, отколкото горчивата истина. На 20-и е ден на преобразяването. Някой ще се впрегне в нова семейна колесница,  друг ще остане сам да влачи поетите съвместно задължения. Днес виждате света с нови очи, нужни са бързи корекции. 21-и е ден на мрежата, където сме само хищници и потенциални жертви. Нищо да не се приема на гола вяра.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 15-и е ден на прибързани и рискови решения, на проблеми във връзките и на изневери, които ще се отразят пагубно на чувствата ви. Променете диетата си. На 16-и лесно ще постигнете синхрон в отношенията у дома. Ще решите какво да купите или продадете. Може да се уреди имотен спор. На 17-и успешно се конкурирате със силни противници, особено ако те са заети да водят битки помежду си. Постарайте се повече, имате шанс да измъкнете екстри и печалби под носа на тези, които в момента си разменят тежки удари под кръста. На 18-и природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Време е за компромис, действайте балансирано. На 19-и печелят тези, които са в час с настъпващите промени в делови и личен план. Може да се подновят стопирани връзки и договори. На 20-и навлизате в сатурнова дупка. Време е да се коригират връзките, които не вървят по правилата. Ден на кривите огледала и кривите сметки. На 21-и очаквайте агресивни намеси и предателства. Заложени са капани за наивници на всякакви възрасти. Не вярвайте на нищо и на никого, всичко да се проверява.