0

Овен 21 март – 20 април

На 6-7-и може да постигнете максималното. Не допускайте много хора в личното си пространство. Пътувайте, правете огледи, не оставайте друг да взима решенията вместо вас. Родените в първата декада ще имат любовен проблем на 8-и, засягащ връзките на работното място. Продължава тенденцията към изневери. До обед на 9-и ще се окажете притиснати до стената на компромиса. Може да уредите нужните договори, но ще трябва да направите и доста отстъпки, от цени на стоки и услуги. На 10-и се събуждате с откровение за правилната посока и избор, давате си сметка за истинската стойност и смисъл на връзката ви с някого. Не нарушавайте правилата и не залагайте. Още със ставането на 11-и си пожелайте нещо. Този ден сбъдва благите пожелания. Не вредете с мисъл и действие. Дава се прошка, а дадените обещания този път трябва да се изпълнят. Може да възродите и стопирана в миналото търговска дейност и работата по личното ви хоби. Ще се намери лек за всяка болка. На 12-и до обед стиковайте действия и усилия с хора, с които сте вървели заедно в миналото, но кризата ви е разделила с времето. Търсете консултации със специалисти.


Телец 21 април – 20 май

На 6-и е време да се действа активно и творчески. Излезте на светло в отношения и лични връзки, рекламирайте се, търсете начин за финансиране на проектите си. На 7-и ограничете контактите и не правете важен избор. Не се знае кое ще е за добро и кое за зло. 8-9-и ще са най-силните ви и успешни дни за периода. Подпишете нови договори, търсете си правата, защитете и семейните интереси. Всичко предприето ще носи ползи. На 10-и до обед е добре да се осъществяват връзки и разговори с колеги, клиенти и шефове от чужбина. Обадете се на роднините, чакайте и покани за съвместна дейност или размяна на посещения. Бъдете особено внимателни до обед на 11-и. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Не предприемайте рискови пътувания и не обсъждайте плановете си с никого. Следобед се опитайте да стопите дистанциите с доверени хора от миналото ви, а тези от настоящето и бъдещето дръжте временно настрана. 12-и е ден за прошка и сдобряване. До обед осъществете срещи и разговори, които ще подновят стопирана дейност или връзка. Може да се намери лек за всяка болка и проблем. Пътувайте, уточнете нещата на място, не използвайте посредници.


Близнаци 21 май – 21 юни

6-и е ден на предизвикателства. Луната от Стрелец ви гледа в опозиция. Не се срещайте с много хора и не поемайте затрудняващи и неприятни ангажименти. Препоръчва се повече физическо, отколкото умствено или делово натоварване. На 7-и родените в третата декада лесно може да бъдат подведени от нечии амбиции и фикс идеи. Не се препоръчва работа в екип и участие в съвместни делови и творчески проекти. В часовете преди изгрева на 8-и ще видим съвпадът на Луна и Венера. Ден на протегнатите ръце. Осъществените връзки и преговори до вечерта ще ви помогнат да се окопаете в средата си и да заемете високи обществени позиции. Споразумейте се, подпишете нов договор. На 9-и е важно да мислим и действаме в по-голям мащаб. Не отклонявайте предложения, независимо че може да са половинчати. На 10-и не започвайте деня с разправии. До обед крясъците разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Важното отлагайте за следобед. Уплътнете максимално времето си до обед на 11-и. Опитайте да привлечете тези, които сте пренебрегнали или времето и кризата са ви разделили. На 12-и силата ви е в първите часове на работното време. Действайте максимално изпреварващо.


Рак 22 юни – 21 юли

На 6-и се активизира сексуалният ви и творчески потенциал. Излезте сред природата, обмислете начинанията си. Не чакайте някой друг да ви свърши работата, ако не искате да влезете в зависимости и да платите за услугата двойно. На 7-и се препоръчват нови запознанства. Ден на фатално привличане, което може да ви донесе неприятности и конфликти в бъдеще. До обед на 8-и взимайте самостоятелни решения, не влизайте в съглашателства и коалиции. Но от обед ще се наложи да приемете нечии оферти и да се съгласите с условия, които ще обезпечат личните ви намерения и защити. 9-и е ден на протегнатите ръце, разстоянията нямат значение. Ще получите откровение къде ще е най-добре за вас и с кого да влезете в делови отношения. На 10-и до обед имате повече свобода на действие и нещата при вас ще се уреждат с по-голяма лекота. Направете крачката, която усещате за правилна. Още със ставането на 11-и си пожелайте нещо. Започвайте само такава работа, която до вечерта ще приключите. Не сключвайте дълготрайни договори. На 12-и ще направите важни контакти и може да получите изгодни оферти. В живота ви се появява спонсор или човек, на когото ще разчитате за работа и услуги в бъдеще.


Лъв 22 юли – 22 август

На 6-7-и доминирате в отношенията и постигате максималното. Водете преговори, уредете си срещи, важни за бъдещата ви работа. На 8-и отлагайте преговорите за следобед. До два дни може да сключите успешни и дълготрайни договори. Проведете консултации с партньори от страната и от чужбина. Един от най-силните ви и успешни дни е 9-и. Добре е да се действа изпреварващо, да се правят предложения и да се приемат дългосрочни оферти. Опитайте да стъпите на сигурна база, разширете предмета си на дейност и работа. Не планирайте пътувания за 10-и, ако не се налага. Търсете компромисните варианти в отношенията. Не притискайте околните с условия и не допускайте да ви вменяват чужда отговорност. На 11-и може да си докарате неприятности, ако нарушите обещанията си или споделите свои и чужди тайни. Очертават се конфликти на работното място и у дома. В най-трудна позиция са родените около 5-15 август. Пътуванията са стресови, не тръгвайте с неизправна кола. На 12-и следете знаците на съдбата. До обед вървите към помирение, но следобед окончателно може да си обърнете гръб, ако не се стигне до взаимни компромиси. Този ден подлага на изпитание любовни и бизнес връзки.

Дева 23 август – 22 септември

Тежък уикенд за нерешителните и за тези, които чакат нареждания от някого. Може да ви стоварят чужда вина и отговорност. На 6-и ще се случват събития, които ще ви активизират и помогнат да преодолеете трудностите. На 7-и сте обект на интерес и внимание от различни страни. Очертават се опити за вмешателство. На 8-и ситуацията коренно се променя. Ще осъществите успешни и перспективни връзки и ще привлечете качествени партньори. Активизирайте се максимално следобед. 9-и може да бъде един от най-силните ви дни за месеца, ако си повярвате и направите добре премерена и претеглена крачка. Поставете условията си, преговаряйте с партньори и шефове от страната и от чужбина. На 10-и ще имате успех и късмет, ако успеете да се справите с комплексите и погледнете в очите тези, които винаги ви притесняват с поведението, отношението или изискванията си към вас. 11-и започва с провокации и вербална атака. Внимавайте къде ставате компрометиращи ви материали и важни за работата ви документи. За следбед отложете разговорите, в които ще сте активната страна. На 12-и ще се оформят лагерите в живота ви. Сутринта е добре да преговаряте с потенциални партньори и спонсори.


Везни 23 септември – 22 октомври

На 6-и е Задушница, нужно е смирение. Подредете приоритетите и не се товарете с много странични ангажименти. Рекламирайте се, някой ще ви забележи и оцени. 7-и е неблагоприятен ден за първа среща и запознанства. Бъдете сигурни, че който и да се появи днес, още утре ще ви вкара в ограбващи и рискови връзки. На 8-и родените в първата декада вървят към конфликти, ревност и тормозещи чувства. Не си позволявайте любовна връзка по естеството на работата и деловити ви ангажименти. Хващат ви в неподходящ и компрометиращ момент. На 9-и сте поставени между чука и наковалнята на родителски и роднински интереси. Може да имате проблеми с имотни и наследствени делби. На 10-и дърпат конците родените в първата декада. Успявате да наложите исканията си и да получите каквото ви е нужно. Конкурентите ви в момента търпят лишения или нямат достатъчно сили и възможности да налагат избора си и да ви притесняват. 11-и може и да не тръгне по правилата, но ще завърши по вашите. На 12-и важното свършете до обед. Ако нещо е останало неуредено от предните дни побързайте да го приключите, без да разширявате кръга на хората упълномощени да се набъркват в работата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 6-и Луната напуска вашия знак. Не планирайте пътувания и работа в екип през уикенда. На 7-и е в сила поговорката „болен здрав носи”. Ще се наложи да се грижите за някого в момент, когато сами се нуждаете от грижа. Не разчитайте на странични хора, не се предоверявайте. 8-и ни среща с любовта. Съвпадът на Луна и Венера заздравява връзките, а чувствата пламват още на първата среща. Очертават се незабравими командировки, съчетаващи удоволствията с работата. На 9-и до обед може да получите изгодно предложение и да сключите перспективен договор. Следобед не споделяйте и не се хвалете. 10-и е ден на неприятни изненади и съобщения, с които искате или не, но ще трябва да се съобразите. Родените в първата декада влизат в тежки отношения с родители и деца.

И за родените във втората декада 11-и носи непредвидени обрати. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни у дома или на работното място. На 12-и не бързайте, късметът ви се е успал и ще се събуди към обед. Но от този момент ще навлезете в активен и стимулиращ период и неща, зациклени в миналите дни ще започнат да се уреждат. Постарайте се да приключите с неотложните задачи.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

През уикенда Луната е във вашия знак. Добре е за пътувания и огледи. На 6-и не се препоръчва изчакване и отлагане на заплануваните начинания и делови срещи, а на 7-и е препоръчително да ограничите контактите. Останете двама в люлката на любовта. Където бъде допуснат трети ще се разразят бури и конфликти. До обед на 8-и се въздържайте от странични контакти, но каквото предприемете следобед ще ви свързва с подходящите хора, ще позволява да се взимат точни и благоприятни за всички решения и да се започват дълготрайни връзки. На 9-и до обед е добре да се водят преговори с партньори и фирми от чужбина. Направете някои поръчки и изпълнете поетите уговорки. 10-и е ден на едиповите комплекси. Нещо от миналото може да завладее ума и да ни попречи да реагираме адекватно при решаване на належащите проблеми. По линията шеф-подчинен прескачат искри. На 11-и е опасно да се лъже. До обед лесно се влиза в конфликти, а следобед ще се наложи да се изглаждат отношенията и да се търсят взаимни извинения и компромиси. На 12-и проведете важните разговори в началото на работното време, когато ще срещате по-голямо разбиране и подкрепа. Уредете среща със спонсор.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 6-и бъдете активни, не задържайте енергията в себе си и разтоварете насъбраното, а на 7-и избягвайте груповите инициативи и не ходете по митинги. Не поемайте ангажименти към много хора. Ще влезете в преразход на сили, средства и пари, а насреща няма да имате никаква възвръщаемост. До обед на 8-и е добре за провеждане на двустранни преговори и консултации по наболелите въпроси. От обед навлизате в силен и творчески период. На 9-и си гонете интереса, преговаряйте с настоящи и бъдещи шефове и партньори от чужбина. По някакъв начин ще се измъкнете от тежка криза и ще решите поне един належащ проблем. На 10-и до обед продължете с това, което не сте уредили в предните дни. Луната е в съвпад със Сатурн, а това положение се отразява негативно на хората с дълбока емоционалност. Старайте се да не се ядосвате за дреболии. На 11-и до обед казвате и правите неща, които тотално може да ви скарат или раздалечат от хора, важни за бъдещето, за работата и личните ви връзки. Трябва да сме много внимателни в коментарите. На 12-и се оглеждайте, до обед животът може да ви сблъска със спонсори, с подходящите за работата и личните ви връзки хора. Водете преговори.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

6-и е ден за пътуване, активна почивка и огледи на терени. На 7-и не участвайте в групови инициативи. Всичко споделено ще се разпространи. Може и за добро да е, но със сигурност никой няма да остане доволен. На 8-и не започвайте деня със събрания и срещи на екипа. Важните начинания насрочете за следобед. Нужна ви е подготовка и проучване. До обед на 9-и продължете с активното търсене на партньори. Разширете връзките, обърнете поглед и към предложенията от чужбина. На 10-и започнете деня с преговори и разговори с инстанции и партньори от чужбина. Проучете условията за работа и учене, както и възможностите за финансиране и стипендии. До обед на 11-и възникват конфликти по незначителни поводи, а значителните може и да ви разделят за дълго с важните хора в живота ви. На 12-и до обед може да уредите среща с евентуални спонсори. Помислете кой и с какво може да ви бъде полезен и си уредете среща с него. Дори и в случайните контакти ще има водеща нишка на лично покровителство. Ще се похвалите поне с една победа. Следобед навлизаме в период на измами и самоизмами. До утре на обед не правете необмислени ходове и не започвайте нищо ново.


Риби 20 февруари – 20 март

На 6-и правите грешка, оставайки в пасивно изчакване. Родените в първата декада днес ще сбъркат, ако изчакват по-добри времена за нещата, които не търпят отлагане и бързо трябва да се сложат в ред. Не протакайте и признания в любов, за да не ви изпревари друг. На 7-и обаче не се препоръчва да се обвързвате в делови, любовни и творчески съюзи. Сключените бракове ще са неравностойни и единият със сигурност ще доминира и настъпи другия. На 8-и малко преди разсъмване Луна и Венера се целуват в нощното небе. Това е знак за предстояща емоция на работното място или на път за него. На 9-и се отворете за делови и приятелски срещи и се опитайте да привлечете спонсори от страната и от чужбина. Кандидатствайте за финансиране на проектите си. 10-и е ден на ограничаващи положения, които ще ви принудят да прескачате огради. Не се подценявайте, изисквайте от другите това, което ви се полага и сте го заслужили с работата, чувствата и преданността. На 11-и до обед мълчете като риба, за да не си докарате неприятности с необмислени изказвания. Не се месете в чуждия живот и избор. На 12-и ще се събудите с някакво особено прозрение и вдъхновение.