Т ъй като авиотранспортът се завръща към предишните си нива, много хора имат желанието да се качат на самолет, за да потърсят повече слънце или да разглеждат културни паметници, предаде в. „Дейли стар“.

Други мераклии обаче са по-заинтересувани да се присъединят към клуба „На една миля височина“, отколкото да трупат точки от авиокомпаниите. Този виртуален клуб е отворен за хората, които успеят да се изчукат крадешком по време на полет – обикновено сгушени в тоалетната, въпреки риска да ги изритат от самолета.

Без риск

Напоследък обаче двойките, които искат да се насладят на това удоволствие, няма нужда да рискуват, тъй като може да наемат частен самолет над Лас Вегас само за секс във въздуха. Самолетът „Лав клауд“ (Любовен облак) може да се наеме от една двойка за 1000 долара. Срещу това те получават възможността за 45 минути секс на специално инсталирано легло. 51-годишният пилот Антъни Блейк носи шумозаглушаващи слушалки, докато вози влюбените двойки в небето над Лас Вегас.

Обиколка

Потребителка на социалната мрежа „Тик-Ток“ с псевдонима @aprettycoolhoteltour даде възможност на мераклиите да надникнат в самолета за секс. Първо тя се снима в тоалетната – обичайното място за секс сесия по средата на полета. В следващия клип жената влиза в спалнята. Леглото, покрито със сатен и декорирано с червени възглавници, пасва идеално на габаритите на самолета и е перфектно за уединение с партньора.

Критики

Един потребител коментира: „Само 1000 долара! Но не съм ОК с факта, че има перде, което те отделя от пилота, а той има само шумозаглушаващи слушалки“. Друг пита: „Самолетът вибрира ли?“. А трети се пошегува: „45 минути? Това означава 30 минути време за гушкане“. Други пък смятат, че наемането на частен самолет не е начинът да влезеш в клуба „На една миля височина“, тъй като няма кой знае какво предизвикателство, допълва „Дейли стар“.