0

Б ългарско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя, в резултат на това една от пътничката е загинала на място, съобщи агенция ДХА,  цитирана от Haberbg.net.

При загуба на контрола водачът на автомобила се преобърнал в резултат на това, 67-годишна жена загива на място, а шофьорa и другите два пътници са пострадали тежко и са настанени в болница.

По предварителна информация водачът на плевенската регистрация на автомобила загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанцията край града.  Жената, която заседна в преобърналата се кола, загива на място, а шофьорът, заедно със съпругата му и дъщерята им са ранени.

На мястото на произшествието веднага са изпратени екипи на спешна помощ , полицаи и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за кратко време, откарали пострадалите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя Евлия Челеби.

Трупът на загиналата при катастрофата е откарана в моргата на болницата след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от катастрофата, допълва ДХА.