0

Т рупът на 26-годишен индийски студент по медицина бе изхвърлен от морето на плажа по Крайбрежната алея във Варна. Мъртво тяло е открито на брега до плажните нощни заведения тази сутрин, съобщи очевидец, който алармирал за случая полицията.

Трупът на 26-годишен индийски студент по медицина бе изхвърлен от морето на плажа по Крайбрежната алея във Варна. Мъртво тяло е открито на брега до плажните нощни заведения тази сутрин, съобщи очевидец, който алармирал за случая полицията.

По негова информация, мястото е в района под новата Панорамна площадка. „Беше с лице към водата и видях, че е облечен с мъжки дрехи. Затова и предположих, че удавникът е мъж. Не съм наясно дали тялото е изплувало от водата или е имало някакъв инцидент там на място, коментира още очевидецът.

От полицията по-късно информираха, че по тялото няма следи от насилие. Младият мъж бил постоянно пребиваващ у нас. Предстои да бъде извършена аутопсия, която да установи причината за смъртта. Според експерти, предварителните данни сочат удавяне, което трябва да бъде потвърдено. 

(снимката е илюстративна)