0

Б ивш полицай получи доживотен затвор за убийството на четирима мъже. Никълъс Тарталионе чу в понеделник окончателната присъда на прокурорите в Ню Йорк, които го оставят зад решетките до края на дните му.

Американското ченге чу произнасянето на четири последователни доживотни присъди, дадени му за отвличане и убийство на четирима души през 2016 г.

Тарталионе е бивш нюйоркски полицай, съден впоследствие за разпространение на наркотици и отвличания.

Превърналият се в престъпник служител на реда лежеше в една килия във федералния затвор в Ню Йорк с финансиста милионер и педофил Джефри Епщайн, който се самоуби през 2019 г.

CNN съобщава, че Никълъс Тарталионе убива брутално дължащия му пари  Мартин Луна заедно с двама негови племенници и семеен приятел. Те отишли в гориста местност на среща с бившото ченге, без да подозират, че ги чака смъртоносен капан.

Тарталионе удушил Луна пред очите на един от племенниците му, след което принудил всички останали да коленичат. Разстрелва ги един по един в тила. Телата са заровени с масов гроб. Още двама души помагат на бившия полицай в тежкото престъпление.